Ben daha once okudugumda hayirli es icin okumustum ama sen yinede bekle cnm yazsin belki bu defa baska birsey icin okunmasini ister oyle niyetlenirsin etiketledim onuda yazar bugunSealand duasını yazsın ben öyle niyetlenme taraftarıyım canım en azından duasını bilmiş oluruz.
Ben daha once okudugumda hayirli es icin okumustum ama sen yinede bekle cnm yazsin belki bu defa baska birsey icin okunmasini ister oyle niyetlenirsin etiketledim onuda yazar bugun
Boyle eksiksiz sonuna kadar ilerleriz insallahÖteki topiclerden ben de biliyorum az çok istediğini ama belki ekleme filan yapar. Müsait olunca girip yazar ona göre başlarım ben de. Liste maşallah çok iyi ilerliyor :)
Boyle eksiksiz sonuna kadar ilerleriz insallah
tamam cnmSealand cnm duani yazarmisin niyet ederek okumak icin bekleyen arkadaslarimiz var
Sealand duası:Sealand(Seda) duası:Tez zamanda(hemen olsa ne güzel olur) dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ve ilk görüşte aşık olacağı ve aşık olmaya devam edeceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,kültürlü,özençli,kazançlı,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamanda salih ve saliha hayırlı cocuklarSealand cnm duani yazarmisin niyet ederek okumak icin bekleyen arkadaslarimiz var
Arkadasim benkizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycemForever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun
tamam cnm
Sealand duası:Sealand(Seda) duası:Tez zamanda(hemen olsa ne güzel olur) dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ve ilk görüşte aşık olacağı ve aşık olmaya devam edeceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,kültürlü,özençli,kazançlı,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamanda salih ve saliha hayırlı cocuklar