DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 21/10/2016 SAAT:13 00
BİTİŞ: 23/10/2016 SAAT:13 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 250 ADET DİĞERLERİMİZ 233 ADET OKUYACAGIZ
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: @Bluedew (Halil kızı Zeliha)
Duam:
Elhamdullilah. Allahım ben dara düştüm çaresiz kaldım. dermanım sıgınagım sensin. benim gönlümün muradını tez vakitte hayırlı sekilde bana nasip eyle. 'ol' dersen olur insallah. duama tez vakitte ol de Allahım. bende ömrümce duam için şükredeyim. sana sonsuz inanıyorum amin amin amin

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.

Sonra Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Bizler niyet edip besmele çekip salavatımızı okumaya başlayabiliriz.

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)

Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU

rudecute rudecute
C cansu_tr
gulbera gulbera
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
umut-16 umut-16
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
@ddddamla [COLOR=#000000]OKUNDU[/COLOR]
[USER=499107]@segazel

SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)[/USER]

KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
(233x18=4194 +250=4444)
Duam:
Elhamdullilah. Allahım ben dara düştüm çaresiz kaldım. dermanım sıgınagım sensin. benim gönlümün muradını tez vakitte hayırlı sekilde bana nasip eyle. 'ol' dersen olur insallah. duama tez vakitte ol de Allahım. bende ömrümce duam için şükredeyim. sana sonsuz inanıyorum amin amin amin

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.

Sonra Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)

Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU

rudecute rudecute
C cansu_tr
gulbera gulbera
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
umut-16 umut-16
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
[USER=499107]@segazel

SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)[/USER]

Birde sunu sormak istiyorum bir kisi kendisi icin bu duayi bir gundemi okumali yoksa iki uc gunde de okuyabilirmi bugun baslasam bugun icinde bitirmem sartmi

Birde sunu sormak istiyorum bir kisi kendisi icin bu duayi bir gundemi okumali yoksa iki uc gunde de okuyabilirmi bugun baslasam bugun icinde bitirmem sartmi
Bildiğim kadarıyla çok uzatmadan 3gün, 5gün ya da 7 günde bitirmek faziletliymiş ama kesin şartı yok diye biliyorum. Gücün yettiği kadar okunabilir diye tahmin ediyorum. Bilen arkadaşlar daha iyi cevaplar tabiki.

Bildiğim kadarıyla çok uzatmadan 3gün, 5gün ya da 7 günde bitirmek faziletliymiş ama kesin şartı yok diye biliyorum. Gücün yettiği kadar okunabilir diye tahmin ediyorum. Bilen arkadaşlar daha iyi cevaplar tabiki.

Bluedew için okudum canım cansu da okudu ikimiz adına haber vereyim :)
hatta ben 250 tane okumusum 17 fazla oldu cansunun eksigi varmıs ona aktardım sayıları tamamladık

Arkadaslar bu dua da salati tefriciye gibi bir kisi yerine baskalarida okuyabiliyormu ki
Basliga bakip yanilma oldu sanirim bizde tefriciye okuyoruz bolusup 4444 adete tamamliyoruz zaman olarakta gucunuzun yettigince en kisa surede okumak makbul diye biliyorum tuncinayi okuduk bitti bolusme usulu yaptik ondada biz boyle okuduk farkli kisilerinde nefesi olsun diye ama tek okursaniz tuncina icin ben zaman okumadim pek bi yerde onuda cok bekletmeden okumak gerek diye biliyorum aslolan kendinizi vererek konsantre olarak okumak hepsinde herkes gucunun yettigi kadar gunde okur diye bakiyorum ben

KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
(233x18=4194 +250=4444)
Duam:

Salat-ı Tefriciye Duası
Anlamı

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU

rudecute rudecute
C cansu_tr OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
umut-16 umut-16
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
[USER=499107]@segazel

SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)[/USER]

Bir kac yerde bir gunde okuyanlarin cok fayda gorduklerini okudum ben tuncina icin ancak tefriciyeye gore daha agir telaffuzu falan o sebeplede cok hizli ilerleyemeyebiliyor ki ben ezbere biliyorum ama hic tek basina bir gunde okuyamadim 3 gunde falan bitti

Aynen tefriciyeyi bende günde en fazla bin tane okuyabiliyorum tuncinayi da bir gunde bitiririm ozaman allahin izniyle ikisinide ezbere biliyorum cok sukur rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ben oglum icin dua ediyorum tam ergenlik doneminde cok uzuyor beni insallah allahim dualarima cewap werir benim icinde dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar

Zeliha için okudum. Allahım tüm sıkıntılarını, bekleyislerini hayırlara ulastirsin

X