Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Sevgili Mune her banlanma 3 gun mu suruyor listeden biri yemiste haber alma yeni liste yapma acisindan goz onunde bulunduracagim pek bilmiyorum bilgi alirsam cok sevinirim
Cok tesekkurler bilgilendirme icinMerhaba,
hayır her banlanma farklı süreli olur, banlanan üyenin bugüne kadar aldığı uyarıların ceza puanına göre değişir süre, kimi 2 gün banlanırsa, kimi 1 hafta, kimi 1 ay.
Süreyi ceza puanlarına göre ceza sistemi belirler, biz yalnızca üye hangi kurala uymamışsa onu işaretler ve uygula deriz panodan.
Allah razı olsun sayı sizler için 222 adet cnmsağlık olsun canım..sana okumaya başlıyorum o halde
200 okuyayım sonra hesapladığında tamamlarım Allah ın izniyle inşallah
Cnm Allah razi olsun haber bekledigimiz mavi siyah ozelden yazmis senin duani tamamlamis sadece banli arkadas kaldi haber alacagimizDUASI OKUNAN KİŞİ:Esra
DUASI: Rabbim gönlüme göre hakkımda hayırlı çok mutlu olacağım severek çalışacağım helalinden rızkımı kazanacağım güzel bir iş rızk kapısı nasip eyle Amin
Amiiiiiiin 222 okudum canım. @ozzge81 Allahım hayalindeki işi nasip etsin sana hem de en hayırlı şekliyle