Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber veren ve siteyi aktif olarak kullanan arkadaslarla devam etme taraftariyim acikcasi bu kadar yazip cizme emege bu tarz sorumsuzluk beni assagi cekiyor arkadasim var olanlarla hayirlisiyla tamamlayalim listemizi tanimiyorum hic okumuslugum yok gel desem oda haber vermese sikinti geri kalanlar en azindan siteye giriyor ayrica arkadasin gecmisinde dua listesi katilimi yok ne alla derseniz dua listesi katilimi olanlar gununde okuma haber verme durumunun onemini kavramis ve oturtmus oldugu icin sikinti yasama orani dusuyor
suanda okuyorum bitti kabul edebılırsınızM Mavi siyah
cilekli_sut GAD2015 hanimlar dulariniz ne durumda
Defne 035 nickli arkadas ban yemis basladigimizi vs biliyor aktifti suremiz ne kadar falan diye sormustu belki tanidigi vardir onla haber yollar diger @Sukasidesi32 girmiyor okudugunuda sanmiyorum evtikin karari ile onun adedini tamamlayip devam ederiz defne nin sayisina dokunamayiz cunku okuyacagim yazmisti
Bolusup okuyalım desem yük olmaz dimi diğer arkadaşlar için de canım?M Mavi siyah
cilekli_sut GAD2015 hanimlar dulariniz ne durumda
Defne 035 nickli arkadas ban yemis basladigimizi vs biliyor aktifti suremiz ne kadar falan diye sormustu belki tanidigi vardir onla haber yollar diger @Sukasidesi32 girmiyor okudugunuda sanmiyorum evtikin karari ile onun adedini tamamlayip devam ederiz defne nin sayisina dokunamayiz cunku okuyacagim yazmisti
Canim 185 i bolusup okuyalim @Sukasidesi32 nin payina dusen banlanan arkadastan haber bekleyelim cunku ozelBolusup okuyalım desem yük olmaz dimi diğer arkadaşlar için de canım?
50 tane alabilirim ama öğlen namazi icin abdest aldigimda okusam olur mu abdestli okumak istiyorum en fazla 3 saat icinde okuyabilirim