Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlıkC cansu_tr nin yerine 5670 adetide bugun okuyup bitirmiş olurum. Onunda sayısını düşer misin Butterfly465
Rica ederim canım. Ben müsaitim okurum nolacak sanki :) okudum bitti bile.Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık
Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.Canlar hakkınızı helal edin kendim için okudum Sealand içinde sayımı aldım . Cenazemiz vardı o yüzden birkaç gündür giremedim eşimin babaannesi öldü .
Allah razı olsun canım benimRica ederim canım. Ben müsaitim okurum nolacak sanki :) okudum bitti bile.
Allah razı olsun canım benim sağolasınBaşın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Dostlar sağolsun canım benim.Cansucum başınız sağ olsun canım
5670 adet canim. @Smdm yerine de ben okuyacam sonra diğer arkadaşa geçeriz. Bu listeyi bitirmiş olalim en azındanPayımı alıp bu gece okuyorum bilginize
Tamam cnm ben 4670 alıyorumKızlar ben zikirmatik kullanmıyorum, her 100'de deftere işaret koyuyorum. Sayıyı karıştırıp 1000 fazladan okumuşum. Okuyamayacak olan varsa onun yerine tamamlıyayım ya da isteyen 4670 okusun.
Amin canim. Okudum ben Allah kabul etsin inşallah.Sıra bana geldi arkadaşlar. Ismim Hatice, dua ederken ismimle niyet edebilirsiniz.
Duam: Allahım, mahkemede beni galip çıkar, kötülüğümü isteyenlere fırsat verme. Evimiz hep huzurlu olsun, ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Başımızdaki sıkıntılardan bizi kurtar. Beni ve tüm sevdiklerimi koru. Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul et, amin.
mor_bulut 4670
Mucizemsn 5670
kedisevgisi 6670
C cansu_tr (Cansu)
Sealand
Butterfly465
@Smdm
Minnoskafa 5670
Kişi başı okuma sayısı 5670 esmadır. Cuma gecesine kadar bitirmeye çalışalım arkadaşlar.
Butterfly465 için 5670 aldim.Benim için okuyanlardan Allah razı olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallahSıra bana geldi arkadaşlar. Ismim Hatice, dua ederken ismimle niyet edebilirsiniz.
Duam: Allahım, mahkemede beni galip çıkar, kötülüğümü isteyenlere fırsat verme. Evimiz hep huzurlu olsun, ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Başımızdaki sıkıntılardan bizi kurtar. Beni ve tüm sevdiklerimi koru. Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul et, amin.
mor_bulut
Mucizemsn
kedisevgisi
C cansu_tr (Cansu)
Sealand
Butterfly465
@Smdm
Minnoskafa
Kişi başı okuma sayısı 5670 esmadır. Cuma gecesine kadar bitirmeye çalışalım arkadaşlar.