- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
- 133
Alabilirsin canım, İnşAllah sonuçları iyi çıkar.Butterfly465 sıranı alabilir miyim .Annemin hastane sonuçları yakin zamanda cikacak senin icin bir mahsuru yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alabilirsin canım, İnşAllah sonuçları iyi çıkar.Butterfly465 sıranı alabilir miyim .Annemin hastane sonuçları yakin zamanda cikacak senin icin bir mahsuru yoksa
Amin canım Allah razı olsun senin de Rabbim duanı kabul etsin inşaallahAlabilirsin canım, İnşAllah sonuçları iyi çıkar.
Arkadaşlar sıra bana gelmiş nerdeyse benimde duam annemin doktor sonuçlarının iyi gelmesi ve hastalara şifa Rabbim hepimizi afiyet sağlık ve huzurdan ayirmasin bildigimiz bilmedigimiz gelmiş ve gelecek kötülüklerden korusun aminC cansu_tr duası: Evlat sahibi olabilmek.
mor_bulut 5670
Mucizemsn 5670
kedisevgisi 5670
C cansu_tr (Cansu)
Sealand 5670
Butterfly465 5670
@Smdm 5670
Minnoskafa (Gamze) 5670
Kişi başı okuma sayısı 5670 esmadır arkadaşlar. Cuma gecesine kadar okumaya çalışalım İnşAllah.
Amin canım Allah razı olsunSealand için sayımı aldım. Allah şifa versin, geçmiş olsun.
Kendim icin aldımSealand duası:annemin doktor sonuçlarının iyi gelmesi ve hastalara şifa Rabbim hepimizi afiyet sağlık ve huzurdan ayirmasin bildigimiz bilmedigimiz gelmiş ve gelecek kötülüklerden korusun amin
mor_bulut
Mucizemsn
kedisevgisi
C cansu_tr (Cansu)
Sealand
Butterfly465
@Smdm
Minnoskafa
Kişi başı okuma sayısı 5670 esmadır. Salı gecesine kadar bitirmeye çalışalım arkadaşlar.
Yeni listeye alalım Sizi, bu listeyi yarıladık çünkü, olur mu?Katilabilir miyim ben de
olur tabii kiYeni listeye alalım Sizi, bu listeyi yarıladık çünkü, olur mu?
Basın sağolsun canim. Sorun değil ya müsait değilsen senin yerine ben okuyabilirim.Canlar hakkınızı helal edin kendim için okudum Sealand içinde sayımı aldım . Cenazemiz vardı o yüzden birkaç gündür giremedim eşimin babaannesi öldü .
O zaman yarı yarıya okuyalım mi yorgunluktan sırtımı hissetmiyorum çok sıcaktı tam öğle namazından sonra kalktı cenaze üstümdeki bluz kaç kere ıslandı kurudu ıslandı kurudu şimdi sırtım ve belim çok ağrıyor bırakıp da gidemiyorsun mecburen herkes gidene kadar bekliyorsunBasın sağolsun canim. Sorun değil ya müsait değilsen senin yerine ben okuyabilirim.
Hepsinide okurum canim rahatladiginda sıraya devam edersin :)O zaman yarı yarıya okuyalım mi yorgunluktan sırtımı hissetmiyorum çok sıcaktı tam öğle namazından sonra kalktı cenaze üstümdeki bluz kaç kere ıslandı kurudu ıslandı kurudu şimdi sırtım ve belim çok ağrıyor bırakıp da gidemiyorsun mecburen herkes gidene kadar bekliyorsun