Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim benim ara verelim ben bu hafta olsun hic dusunmedim aklima gerirmedim bile nasip kismet nezamansa olur haftaya olsun tmm canim benim beni az cok biliyon benim icin sorun yok inan bak gönlün rahat olsun tmm canim benim
İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
100 adet okudum, Allah kabul etsin inş
cnm dileğini yaz akşama listeni yapalım.
yine nutella trl nurlum bende dg62 ile kalemero sende kalemero sanırım az okuyabilir ay başı iş gezisine gidicekti berirem müsait değilmiş ama başlayalım başlanınca hayırlısıyla bitiyor.
Canım bugun ben özel günüm oldu benden sonra. Kim varsa yer degıstırelım onunla olurmu
İphon'den
cnm tefriciye olarak sendin en son trl ablası için istiyordu onda herkes 1 haftada okuyabileceği sayıyı kendisi belirler öle destek oluruz diye düşündüm dışardanda destek veren arkadaşlar olur büyük kısmı okunur kalanıda o tamamlar diye ama baksana 3 kişi kalmışız neredeyse ki nutellada periyodda ama kısa sürüp hızlı okumasına güveniodum.o zaman bir hafta daha tatil yapalım bu grup için beriremle kalemeroda müsait olur belki o zamana kadar uygunmu
Tmm canım öyle olsun ozaman nasıp kısmet ben hap bıtaktım ya düzensız gününü bılmıyorum hakkınızı helal edin herkez toplansın ozaman yapalım daha ıyı olur
İphon'den
aşkolsun ya sen helal et asıl hepimize okudun emeğin var Allah razı olsun okuruz cnm ne zaman müsait olursan toplanır senin niyetinede niyetleniriz
cnm yeni arkadaşımızada adet almak istermisin?gelecek cuma seladan önce bitirmeye niyetlendik almak istersen alacağın adedi yazarsın.Müsait değilsende canın saolsun sevgiler
canım adet oldum, yoksa okurdum seve seve
tamam bana bi 8-9 gun sonra son durumu haberdar edin duruma göre hbr verırım ok
Canım bugun ben özel günüm oldu benden sonra. Kim varsa yer degıstırelım onunla olurmu
cnm durumun nedir yapalımmı listenı bgn
İphon'den
Yapabılırız canım ıkı haftada atlatıyoö sorunları ama kimse yoksa kalabılır bak bakalım kime varmı ona göre bakalım
İphon'den
Arkadaşlar 2 haftalık tatilden sonra selam herkese bu hafta tefriciyesini okuyacağımız arkadaşımız Tuana 82 o dileğini yazacak ben sayılarımızı yazıyorum katılamayacak arkadaşlar hemen dönerlerse kalanı bölüşürüz.
SÜREMİZ HAFTAYA CUMA SELADAN ÖNCE BİTMİŞ OLMASI
BERİREM:--------------674 ADET
ÖZGEM81:-------------674 ADET
NUTELLA:--------------674 ADET
KALEMERO:------------674 ADET
DG62:------------------674 ADET
TUANA82:-------------674 ADET
TRLTRL:---------------100 ADET
NURLUM:--------------200 ADET
ZENCE :--------------100 ADET
Tuanam zence, nurlum,trl ,nutellam bende msj olarak kalemero berirem dg 62 de sende
zence okuybılecekmı bılmıyorum okuyamazsa onun sayısını ben alırım bu arada
birde arkadaşlar grubun başındayken dıor nıclı arkadasımız katılmıs ancak bebeğini kaybettiği için abdest hali olamayacağından devam edememişti.Bana msj atmış artık müsait olduğuna ilişkin oda bebek için okutmak isteyen arkadaşlarımızdan ancak katılamadığı için hak gecme konsunda rahatsız biraz bizler kendimiz adet alarak okurmuyuz onada malum br lısteyız sormadan cvp veremedım sevgıler