- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
benim dileğim;
yüreğine öyle bir hasret düşsün ki tez zamanda yana yakıla kapıma koşsun. anılar onu rahat bırakmasın.öyle çok özlesin öyle dayanılmaz olsun ki yokluğum nefessiz kalsın. dermansız derde düşsün. tek dermanı ben olayım:85:
(black numaran 34 sanırım unutma)
benim dileğim; taşlaşmış kalbinde en ufak bir duygu kırıntısı hissettiğinde neleri ne uğruna kurban ettiğini anla ve vicdan azabıyla/ pişmanlıkla çık karşıma. göz boyamak için söylediğin tüm yalanların gerçeğin olsun ve arkasından atıp tuttuğun yüzüne güldüğün her insan senin gerçeğinle yüzleşsin. velhasıl kelam bir adalet varsa bu dünyada herkes ektiğini biçmeye başlasın artık...
numaram 35 olacak sanırım:44:
kusura bakma canim gec yazdim yineBenim dileğim Miladımla bebeğimle bir ömür mutlu olmakkk
yok canim ya bence kabul olanlar olmustur da burayi unutmuslardirkizzzzzzlaaarrr topik acilali kac ay olmus hala dilekler kabul olmamis :26:
hadi hayirlisi bakalim
dileğim hayırlısıyla ev bark olup bebeğimi kucağıma almak inşallah! :')
İnşallah dorukum iştahlı bir çocuk olur :26:
benim dilek numaram 34 tü. dilediğim şekilde olmasa da, o şahıs bir dönme girişiminde bulundu. o yüzden o dileğimi kabul olmuş sayabilirsiniz.
şimdiki dileğim; bu sene doğu karadenizde güzel huzurlu bir şehire atanıp, ekonomik özgürlüğümü elime alıp yepyeni bir hayata başlamak ve orada tanışacağım aşık olacağım ve bana aşık olacak güzel yürekli bir insanla çok hayırlı huzurlu sevgi dolu bir yuva kurmak..
Merhaba, bende bir dilekde bulunmak istiyorum......
İlk önce sağlık ve huzur sonrasında çilek kokulu sağlıklı bir bebek için hamile kalmak istiyorum
Benim de bir dileğim var. Bu sefer geçtiğim sınavın mülakatından elenmek istemiyorum inşallah artık benim de bir işim olur.
sevgili azerin dilegim kabul oldu çoook teşekkür ederimAmin Allah size kendinize ait sicak yuva nasip etsin
numaraniz 13
isterseniz burdan dilek tutan diger arkadaslarinizla konusa bilirsiniz
Eki Görüntüle 392341
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?