Dilek Agaci-topigi

bir dilekte daha bulunabilirmiyim insülin direncimi düzene girmesini,kolestrolumun düşmesini ve zayıflamak ve sağlıklı bir hayata geri dönmek istiyorum :16: :16: :16: :16:

Halen devam ediyomu dilek agaci? Ben de bir dilek tutmak istiyorum; hayirlisiyla istedigim gibi bir is bulmak istiyorum tez zamanda, yaptigim basvurulardan birisi olumlu olsun lutfennn.

sevgili azerin dilegim kabul oldu çoook teşekkür ederim
evimi aldım şükürler olsun rabbime :65: :65: :65:
Ay ne güzel senin adına çok sevindim canım:16:Güle güle otur evinde:38:
bir dilekte daha bulunabilirmiyim insülin direncimi düzene girmesini,kolestrolumun düşmesini ve zayıflamak ve sağlıklı bir hayata geri dönmek istiyorum :16: :16: :16: :16:
Tabi canım numaran 42:40:
Halen devam ediyomu dilek agaci? Ben de bir dilek tutmak istiyorum; hayirlisiyla istedigim gibi bir is bulmak istiyorum tez zamanda, yaptigim basvurulardan birisi olumlu olsun lutfennn.

Devam ediyor canım ama ben pek sık ugrayamiyorum malesef:1:
Numaran 43:40:
Umarim dilegin kabul olur:16:

En son ben yazmisim, pek aktif degil dilek topigi. Allah'ima cok sukur dilegim gerceklesti, tam istedigim gibi bir is buldum :nazar::nazar:
Numaram 43'du.
Darisi dileklerinin gerceklesmesini bekleyen herkesin basina...

Ben daha yeni farkettim bunu bilmediğim daha birçok şeyler var biliyorum
Bende uzun süredir yalnızım birine bağlanmakta zorluk çekiyorum
Umarım hayatıma girecek kişi sadece sevgi ve saygısı yeterli olacak bana ve evleneceğim adamla flört etmek istiyorum.
Bu dileğim gerçekleşsin sırada iş sağlık çocuğa kadar gitmeyi planlıyorum :9:
Teşekkürler azerin :)

En son ben yazmisim, pek aktif degil dilek topigi. Allah'ima cok sukur dilegim gerceklesti, tam istedigim gibi bir is buldum :nazar::nazar:
Numaram 43'du.
Darisi dileklerinin gerceklesmesini bekleyen herkesin basina...

Ben daha yeni farkettim bunu bilmediğim daha birçok şeyler var biliyorum
Bende uzun süredir yalnızım birine bağlanmakta zorluk çekiyorum
Umarım hayatıma girecek kişi sadece sevgi ve saygısı yeterli olacak bana ve evleneceğim adamla flört etmek istiyorum.
Bu dileğim gerçekleşsin sırada iş sağlık çocuğa kadar gitmeyi planlıyorum :9:
Teşekkürler azerin :)
kizlar kusura bakmayin hamilelik yuzunden pek ugrayamiyorum:17:
handanca canim dileginin kabul olmasina sevindim:16::16::16::16::16:

Inaccessible_GirL numaran 44:38:
$mq12z.jpg

Back