Dilek Agaci-topigi

bir dilekte daha bulunabilirmiyim insülin direncimi düzene girmesini,kolestrolumun düşmesini ve zayıflamak ve sağlıklı bir hayata geri dönmek istiyorum

Halen devam ediyomu dilek agaci? Ben de bir dilek tutmak istiyorum; hayirlisiyla istedigim gibi bir is bulmak istiyorum tez zamanda, yaptigim basvurulardan birisi olumlu olsun lutfennn.

sevgili azerin dilegim kabul oldu çoook teşekkür ederim
evimi aldım şükürler olsun rabbime
Ay ne güzel senin adına çok sevindim canımGüle güle otur evinde
bir dilekte daha bulunabilirmiyim insülin direncimi düzene girmesini,kolestrolumun düşmesini ve zayıflamak ve sağlıklı bir hayata geri dönmek istiyorum
Tabi canım numaran 42
Halen devam ediyomu dilek agaci? Ben de bir dilek tutmak istiyorum; hayirlisiyla istedigim gibi bir is bulmak istiyorum tez zamanda, yaptigim basvurulardan birisi olumlu olsun lutfennn.

Devam ediyor canım ama ben pek sık ugrayamiyorum malesef
Numaran 43
Umarim dilegin kabul olur

En son ben yazmisim, pek aktif degil dilek topigi. Allah'ima cok sukur dilegim gerceklesti, tam istedigim gibi bir is buldum
Numaram 43'du.
Darisi dileklerinin gerceklesmesini bekleyen herkesin basina...

Ben daha yeni farkettim bunu bilmediğim daha birçok şeyler var biliyorum
Bende uzun süredir yalnızım birine bağlanmakta zorluk çekiyorum
Umarım hayatıma girecek kişi sadece sevgi ve saygısı yeterli olacak bana ve evleneceğim adamla flört etmek istiyorum.
Bu dileğim gerçekleşsin sırada iş sağlık çocuğa kadar gitmeyi planlıyorum
Teşekkürler azerin :)

En son ben yazmisim, pek aktif degil dilek topigi. Allah'ima cok sukur dilegim gerceklesti, tam istedigim gibi bir is buldum
Numaram 43'du.
Darisi dileklerinin gerceklesmesini bekleyen herkesin basina...

kizlar kusura bakmayin hamilelik yuzunden pek ugrayamiyorum
handanca canim dileginin kabul olmasina sevindim

Inaccessible_GirL numaran 44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…