Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım sen nezamandır bebiş beklediğini bana yaz
bende listeye ekliyim çünkü sene sırasına göre ayetel kürsi okuyoruz
buarada aynı kaderi paylaşıyoruz bendede pıhtılaşm sorunu var malesef senin hanmgisi ?
kuzu kardeloşu duayı okumadığı için bekliyorum yani demedi galiba okudum okumadım gözüme çarpmadı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ilk asılama dene bence... ben de gitmiştim ya tüp bebek merkezine istanbula orda bana da bir daha sorun olur veya olmassa gebelik önce bir aşılama deneriz demişti... çünkü hamile kalabiliyorsun tüp bebek hem daha uzun ve zor hem de daha maliyetli demişti....ben de eğer bir sorunla karşılaşırsam ilk aşılama denicem... hem iki başarısız aşılamadan sonra tüp bebek için devlet yardımı alabiliyorsun galiba.... gerçi inşallah hiç oralara gerek kalmazda bu ay gelir beben canım benim....
bu arada faceden resimlerine baktım da eşinle çok yakışıyonuz... söylemeden edemicem....opuyorumnanaktan Allah nazarlardan saklasın sizi....
Evet bende ilk asılama istiyorum tugcemm..Doktorla bi ayrıntılı konusayım da ona göre karar vercez artık..Bu arada tesekkür ederim canım saol balım bende baktım sizin fotolara sizde cok yakısıyosunuz Rabbim ayırmasınn sizi..Bi de minik bebiş versin mutlulugunuz katlansın inşallah :Saruboceq:
iyiyim canım çok şükür sen de iyisin inşallah....
aminnnn.....
evet tatlım eğer sperm sayısı yeterliyse yapar aşılamayı
önemli olan sperm sayısı
hayırlısı canım
heeee anladım canım... benim de gözüme çarpmadı hiç... aslında o mutlak haber verirdi ya biz mi görmedik aceppppbilmiyorumkismile
ayyy sen hep böyle gül emi canım benim....opuyorumnanaktana.s.
tuğçem haklısın kuzum bende öyle düşünüyorum ama naapsak bilemedim
aslında bugün sitedeydi ama buraya uğramadı
anladım canım dizinin bitmesine yakın yapalım istersen duayı canım kardeloş gelince amin desin olmaz mı ki acepppbilmiyorumkismile... bu arada beni önümüzdeki listeye yazabilirsin kuzum....
kızzz deminden beri sana yazıyom heee.....klava:
bana yengem bi dilek duası verdi.19 gün boyunca aksatmadan yapılması gerekiyomuş.isteyenler olursa paylaşırım
sevinin diye yaptım kız saatim saatini tutmuyoki bir gülüp bir aglıyorum kafayı yedin he:roflol::roflol:
okunmadıysa diye niyet edip okusak mı ki???
canım büyükler hep böyle der inşallah öyle olur yabir mercimek gider bir mercimek gelir işşallah canlarım ya allahma dua ediyorum tez zamanda olsun diye annem derdiki düşügün bir bacagı içerdeymiş bir bacagı dışardaymış tez zamanda hamile kalırmışım tabe allahın izniyle :CüvCüv:
Bencede okumustur ama insan tereddütte kalıyo..İstersen yapalım duayı ebrarcımm
Abdest alınır.
Hatta mümkünse herhangi bir vakit namazının arkasından yapılır
3 defa " Estağfurullah el-Azim ve etubu ileyh denir
10 defa Allahuekber denir
2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.
yukarıda anlatılanlar 1 defaya mahsus yapılır
Arkasından 19 defa Ferdun Hayyun Gayyumun Hakemun Adlün Guddüsün
19 kere Seyec' alullahu bağde usriyyüsra
19 kere Lillezine amenu hüdevveşifau
19 kere ve terzugu menteşau bi gayri hisab
19 kere Yuallimu kümül kitabe vel hikmete
denir.İlk bölüm 1 kez ikinci bölüm ilk gün hariç 18 gün boyunca okunur