- 27 Eylül 2010
- 328
- 0
offffffffffffffff alıntılarımmmmmmmmmm gitti yaaaaaaaaaaa syfa gitttttiiii offfff
derinimmm derdamm kardelenimm hoşgeldinizzz naslsınız kuzularrrr
samyelimm güle güle canımmm rabbim inşallahh duyacakk dualarınıı arkadaşınn gibi sanada yollucakk bebişleriniii canımmm
tugçemm güle gülee kuzumm kızdırmaa kocişinii benimkide bırakmıyo kuzumm
kalktı geldi bak odadann sen gelmedin ben geldimm diyooo 5 dk bir kontrole gittim yanına kızz kuzumm illa yatacamışımm yanınaa anamm nefess alamıyomm boguluyomm visk kokusunaaa napamm
açtım şimdi camını yatak odanınn hazır bu oadaya gelmişken orası hava alsın birazz şindikte buracıkta yanı başımda yatayooo hasta ama yaramazlıkk ypıyooo hahahaha baglıcam elini ayagınıı
hadi kuzum sen gitt bekletmee sorun çıkmasınn öptümm çokk
bu gidişle bende çok kalamıcamm
derinimmm derdamm kardelenimm hoşgeldinizzz naslsınız kuzularrrr
samyelimm güle güle canımmm rabbim inşallahh duyacakk dualarınıı arkadaşınn gibi sanada yollucakk bebişleriniii canımmm
tugçemm güle gülee kuzumm kızdırmaa kocişinii benimkide bırakmıyo kuzumm
kalktı geldi bak odadann sen gelmedin ben geldimm diyooo 5 dk bir kontrole gittim yanına kızz kuzumm illa yatacamışımm yanınaa anamm nefess alamıyomm boguluyomm visk kokusunaaa napamm
açtım şimdi camını yatak odanınn hazır bu oadaya gelmişken orası hava alsın birazz şindikte buracıkta yanı başımda yatayooo hasta ama yaramazlıkk ypıyooo hahahaha baglıcam elini ayagınıı
hadi kuzum sen gitt bekletmee sorun çıkmasınn öptümm çokk
bu gidişle bende çok kalamıcamm