Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

offffffffffffffff alıntılarımmmmmmmmmm gitti yaaaaaaaaaaa syfa gitttttiiii offfff

derinimmm derdamm kardelenimm hoşgeldinizzz naslsınız kuzularrrr

samyelimm güle güle canımmm rabbim inşallahh duyacakk dualarınıı arkadaşınn gibi sanada yollucakk bebişleriniii canımmm

tugçemm güle gülee kuzumm kızdırmaa kocişinii benimkide bırakmıyo kuzumm
kalktı geldi bak odadann sen gelmedin ben geldimm diyooo 5 dk bir kontrole gittim yanına kızz kuzumm illa yatacamışımm yanınaa anamm nefess alamıyomm boguluyomm visk kokusunaaa napamm

açtım şimdi camını yatak odanınn hazır bu oadaya gelmişken orası hava alsın birazz şindikte buracıkta yanı başımda yatayooo hasta ama yaramazlıkk ypıyooo hahahaha baglıcam elini ayagınıı
hadi kuzum sen gitt bekletmee sorun çıkmasınn öptümm çokk
bu gidişle bende çok kalamıcamm

kardeloş takma kafaya seninki çok yüksek düzeyde değil
hatta hamile kalınca belki iğne kullanmazsın
ama ben garanti

kardelenim ben anlamıyom o dediginden ama takma kafaya canım...herşeyin ilacı var artık ...

hoşbulduk gülhayalimŞeniz

afed keşke bursaya gitsemde ben hiç gitmedim cnm merak da ediyorum..bandırmaya gidiyoruz da blaıkesire yani bursaya gitmedim hiç...

slm kızlar ben geldim ama hemen çıkıcam bakıyım dedim size
ebrarcım sen bana dua yazdınmı canım
yazdım ama yine yazıyım evet kuzum 20 tane yazdım
benimkide aynısını yapıyo işte,işleri güçleri gıcıklık yapmak.

ebroşum,giremeyiş nedenim tatlı bir cadıydı canım
okudum canım allah ailesine bağışlasın darısı sana
aynen canım kıocişle cama çıktık hemen:))kafayı uzattım yüzümü gökyüzüne döndüm benimki de diyo yaw gir tamam millet bakacak napıyo bunlar dicek:roflol:

evet canım...bide kızları var onların çok tatlı..teyze diyo bana.çok alışkın bana bebekliginden beri...
bende bayılırım ıslanmaya :kedi:
offffffffffffffff alıntılarımmmmmmmmmm gitti yaaaaaaaaaaa syfa gitttttiiii offfff

samyelimm güle güle canımmm rabbim inşallahh duyacakk dualarınıı arkadaşınn gibi sanada yollucakk bebişleriniii canımmm

kalktı geldi bak odadann sen gelmedin ben geldimm diyooo 5 dk bir kontrole gittim yanına kızz kuzumm illa yatacamışımm yanınaa anamm nefess alamıyomm boguluyomm visk kokusunaaa napamm

açtım şimdi camını yatak odanınn hazır bu oadaya gelmişken orası hava alsın birazz şindikte buracıkta yanı başımda yatayooo hasta ama yaramazlıkk ypıyooo hahahaha baglıcam elini ayagınıı

seninki iyileşmiş bence görünen oki çok kalmıycan viskli viskli yerimseniben

yagmurr yağıyorrr kaççççç kaççççççççç kaçççççççççççç şemsiyeniii aççççç açççççç akıyorrr selllerrr kıvranıyorrrr belllerrr haaa babammmm deeee babammmm oynasınnn elllerrrr

süperrrrrrrrrrrrrr yagmurrrrr yagıyorrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr toprakkk koktuuuu misssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tuğbacım benim teyzem var bursada gelirsem bi görüşürüz belki çok saol davetin için

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahhh ahhh hiç hastalıgı konusunda çok konuşmayan derini de konuşturucaksınız şimdi:KK43:(
ben napiim heee.pko geçmeyen bişey bide...ah canlarımm ahhhhhhhhhh.

ben çıkıyorum kızlar, çok uykum geldi, yatıyorum ben.

cümlemizden canım.

ay benimkide ara ara okumak istiyo,bende okutturemuyom,benden gizli ne yazıyon diye kızdığı bilem oluyo.

hehehe,hayır geldim işte,biraz yatak sohbetinden sonra işte geldim burdayım,ben bu işte ustayımkaydirigubbakcemile3

inşallah canım, dün arkadaşım doğum yaptı, ikizleri oldu. dün akşam hastaneye gittik. rabbim banada o duyguyu yaşat diye dua ettim.. ziyaretçileri geliyor, yanında bebişleri...

selamm kızlarr...anca eve geldik demin..
dün gece niye böyle kalaba gelmediniz bakimmmmm:eek:klava:

he bu arada,selinanın dedigi otu bende okudum sizinle paylaşacaktım bugün hatta aklımdan gitmiş canlar...

kızlar ya bana yat borusu ötüyo içerden..tuğçeeeeeeeeeeeeeee diye sesleniyo benimki gidiyom ben.....:a015: iyi geceler canlarım öpüyorum sizleri.....

yazdım ama yine yazıyım evet kuzum 20 tane yazdım

okudum canım allah ailesine bağışlasın darısı sana

bende bayılırım ıslanmaya :kedi:

seninki iyileşmiş bence görünen oki çok kalmıycan viskli viskli yerimseniben

banada öylee geliyiiiiiiiiiii kuzummmmm hahahahaha

yagmurr yağıyorrr kaççççç kaççççççççç kaçççççççççççç şemsiyeniii aççççç açççççç akıyorrr selllerrr kıvranıyorrrr belllerrr haaa babammmm deeee babammmm oynasınnn elllerrrr

süperrrrrrrrrrrrrr yagmurrrrr yagıyorrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr toprakkk koktuuuu misssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito
evet çok güzel toprak koktu ohhh sefamız olsun yandan

ah senin şu şarkıların yok muuuuuuuuuu hobaaaa:dance:
derincim hiç belli olmaz yakın mesafeler

inşallah canım..eşim bursada oturmuş daha önce seviyo oraları..orhanelindeymişler...
bazen diyo..ya bandırma yada bursaya taşınalım diye:))

:dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito
evet çok güzel toprak koktu ohhh sefamız olsun yandan

olsunnn kuzummm olsnnnnnnnnnnn sefamızzzzzzzzzzzzz olsunnnnnnnn ohhh ohhhh yandann halimemmm yandannnnnnnnnn severimmm seniii candannnnnnnnhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::teytey::teytey:

X