- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
al canım al tam sopalıgım dimi sana derken umutsuz olma diye şimdi ben oyle oldumamin berrincim allah razı olsun dualarınız sizlerde benim dualarımdasınız hamişler hayırlısıyla saglıklı kucaklarlar inş bebişlerini...hamiş kalmak isteyenlerinde rabbim hayırrlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş...pelinnnnnnnnnnnnn elime sopayı alacam şimdi dur bi bekle ne olur canımm dualarımız seninleee bize güzel haberler verirsin inşalllahhhhh
kuşumm dün konuştuk zaten delü delü konuşmacanımsın biliyom vaktin olmadıgını cnm..çogu kişinin de olmuyodur..ben nasıl ki düne kadar pek gelemiyodum net yoktu bilmemne oluyo yani..üzme canını bitanem
ah cnmm geçmiş olsun çok yaa üzüldüm..ama bakarsın bebiş yoldadır ve unutursun tüm hastalıgını kuşum yaa inşşşş
tatlişkom inş yarın testte kıpkırmızı çift çizgiyi görürsün cnm duamdasın
selam fıstıgımm ..yok kız özellikle sana sitem olurmu sacmalama...herkes herdaim iş güç arasında pc de oturcak hali yok..karşılaşamadık çok zamandır ondan yani...yaa arkadasına üzüldüm ama kendiine dikkat et sen takma hemen kafana..öptüm seni cnm.
canımm hoşgelmişsin...valla kız merak ettigimden kimse yok deyip durdum yaaa.kızmayın nolur...karşılaşamadık tüh..naptın kuzum nasılsın?
cnm dogrudurr yinede arada girip haber veriyosunuz şükür..kendine iyi bak ravzacıgı öp cnm
selam kızlarr hepinize hayırlı cumalar..geç girdim ama napayım fırsat olmadı...kimse yok diye ortalarda en çok konuşan ben oldum sanırım o yüzden bi açıklamayı borç bilirim
canlarım,hamiş olan olmayan bebişini doguran vs tüm cnm arkadaslarım...ben hepinizi çok iyi anlıyorum..herkesin kendine göre işleri var.kimse sürekli oturamaz pc başında.ben sadece üst üste ugrayıp sayfayı hiç ilerlememiş görünce merak ettim herkesi hiç ugramayan olmaması içimi burktu ama bu sizi eleştirmek anlamında degildi yaa inanın buna...özellikle dogum yapanlara da lafım hiç yok ben dogum yapmış olsam bende vakit bulurmuyum hiç bilmiyorum insanlık hali.geleni gideni olur insanın bebek aglar vs...hayatımız kk dan ibaret degil kimse hergün girmek yazmak zorunda degil...zaten bizi terkedenler biliyodur kendilerini ve isimleri bile yok topicte biliyosunuz...zaten şurda kaç kişiyiz hepimiz..gözümün tek aradıgı o kişilerden ibaret...diger gelip geçici olanlar zaten ilgilendirmiyo ki...hepinizi çok seviyorum kızlar çokkk öpüyorummmmm
amin derinim inş güzel haberler veririm hayırlısıyla kıpkırmızı başka bişey görmeyimdeyazdıklarına katıılıyorum tatlım bende hepinizi cok seviyorum