- 23 Aralık 2010
- 1.710
- 0
neden cekıyorlar fılmı bende cektırdım ne kadarlık evlısınn
20 aylık evliyim canım 1 seneye yakın da bebek istiyoruzz şimdilik problem yok gibi ama 2 ay daha olmazsa tüpler tıkalı mı diye rahim filmi çekilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden cekıyorlar fılmı bende cektırdım ne kadarlık evlısınn
Oh kzlar 5 kisi olduk super...ya görumcem komsudan sifreyı aldı laptoptan girdi şimdi:)ama bana vermıyo delü:)artık girerim sifreyle.
bencede son zamnalarda görüüğüm en güzel tablo :)
evetttttttt keşke herkes burda olsa...anatolis görndu bı ara ama gttı...
Kızlarrrrr hadı nerdesınızzz!
Sevcannn eceee hosgeldınız kızlar...sevcanım yavrular napıo sıkıstırıolar mı gene:)
berrin yapma kuzu keske rahatlatmanın bı yolunu bulsam ama ınan naparsan kendıne yapıyosn cnm.
altta gördüğüm hatunlar hepınıze selamiar.yatmaya gıdıyorduk hadı bır bakayım dedım sızlerı burda buldum ne hoş tablo en azından kımsenın gelmemesınden ıyıdır.ıyıyım derınım ya yatıcaz sımdı teklı koltuk var oglusların odasında uyuyamazsam onu yatak odasına goturecek esım,onda oturarak uyumaya calsıscam ayagımı da yataga uzatıcam bakalım belkı d egerek kalmaz uyuyabılırım hemen psıkolojım ıstee.bebekler saga sola dondugumde zarar gorur dusuncesıyle rht olamıyorum
beliim kopuyor şu anda yatınca bı turlu dık oturunca bır turlu ortasını bulamadık
ben cıkıyım canlar yaaa opuyoprum hepınızı kalmak ısterdım ama eşim tek gıtmıyor yataga
ıyı geceler hepınızeeeee
bencede son zamnalarda görüüğüm en güzel tablo :)
bende bebek ısteyıpdehıc halıme kalamayanlardanım..kısmet ınsl
20 aylık evliyim canım 1 seneye yakın da bebek istiyoruzz şimdilik problem yok gibi ama 2 ay daha olmazsa tüpler tıkalı mı diye rahim filmi çekilecek
biliyorum canım ergenlik döneminde bile sivilce çıkmazdı yüzümde şimdi alnım tarla gibi
hmm hayırlısı bende 1 senelık evlııken cekınmıstım,cok sukur hersey normalbu zamana kadar ama daha emenetıme kavusamadım hayırlısı bakalım,,,ALLAH BOL SABIR VERSIN INSL
cnm yaa kıyamam...ins rabbm gönul ferahlıgı versın.sana da hepımıze de.
hayırlısı canım bende kalamadım maleseff inş. rabbim hepimize nasip eder
İNŞALLAH sorun cıkmaz insl anestezı alacakmısın ben almamıstım amabıraz canım yanmıstı sunı sancı verdıklerı ıcın
valla hiç bilmiyorum ki şu an ilaç kullanıyorum doktorum daha erken deyip duruyo
amin canım inş. sende allaha emanet ollrabbım kolaylık versın stres den uzak eylesın cemıl cumleyı ınsl.hayırlı geceler sıze benkacar ALLAH IMA EMANET OLUN INSL.