Selamlar hayırlı aksamlar canlarım...herkes ıyıdr ıns...bende bugun 2gbı kv ıle evden cıktım,evkura taksidım vardı onu yatrdm dolaştık braz.komsu caya cgrmştı dun oraya gttk fln demın geldk eve...kslar eşım hergun arıyo sukurler olsn ya,bugun de 12de aradı sesını duyunca cok mutlu oluom cnm kocişm benı...dün gece baya cnm skldı bldgnız gbı dgl
sıgamadım hicbıyere...ama sabah ıyı uyandım...neyse...
Demek kardeloşn pcde sorn varmş sagol haber ettgn ıcım canım ebuşum.sen naptn başn agryodu benımde dun agrıdı cok.
SEVCANIM kıyamam ya oturarak uyucam dio ah cnm benım.yavrular rahat durmuyo az kaldı kuzum sabr.
SELINOŞŞ gez anacım bosver ya kafan dglyo ne guzel.öptm bebemmm.
ALEYNACM evet gecen okudum ıyı dıleklerını sagol cnm unutmusm yazmayı.ALlah razı olsn.o dedıgın testldrdn ben yaptrmadm ama önemlı testler oldgnu biliyorum.doktorun istedi mi?
BANUMMMM neredsn yaa özledım ama
KARDELEN49UMMMMM selam cano nbr,doktora ne günü gtcen kz?
BONCUGUM gecen aksam konustk ztn fstkım ıyı olacak hersey uzulme.ıns kndılgnden kalcan.
PELOŞŞŞ Cnm ne guzel şeyler yazmşsn kuzum hep byle ol tatlım.ohh ovulasyonlarıda aldın hadı inş tutturursn Rabbım yardmcn olsn.
BİRSENCİM emre nsl oldu cnm merak ettim?
TOSTİMM Hosgelmşsn cnm öptm senide.
DERDAMMM Allah dermansz dert vermesn.umarm sorun herneyse kökten en guzel sekılde hallolur.esmacık nsl koca kız oldu dimi