- 19 Mart 2011
- 612
- 2
amin canım inş...sen nasılsın calışmlara başlanmış inş cok bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...
oh kardeloşum her şeyin yolunda olmasına sevindim maşallah bebişimize...
inş ummadıgın bu zamanda gelmiştir bebişin canım hayırlısıyla...
hakkınızda hayırlısı olsun ama daha yeni başlamışsınız sters yapmayın inş en yakın zmanda gelir bebişiniz...
canım inş bebişin gelmiştir ama üzülme hayırlısı olsun...
inş birsencim...calışma yapcazda bazı doktorlar koruma veriyomuş inş bizim doktor vermez...bu arada emremizin daha iyi olmasına sevindim cok tatlı maşallah kuzum ya bayıldım resimlerine...
inş eboşum ya hayırlısıyla bi atlatsam rahatlıycam yarın sabah gidiyorum canım dua edin benim icin sorun cıkmasın inş...
iyiyim selinam sagol canım biraz stres var o kadar sende iyisindir inş...
canım senin icin hayırlısı olsun inş en kısa zmanda hamiş kalıp alırsın bebişini kucagına...
canım uzun zamandır yoktun hoşgeldin...sorunlarınız neyse gecmesine sevindim bundan sonra sık sık gelirsin inş...seni ve bebişini öpüyorum...
deinim sevcanım tutişim banum sizlerde iyisinizdir inş...
hayırlı pazarlar kızlar...benim icin yarın buyuk gün rahim filmi cekilcek biraz stres yapıyorum ama her şey yolunda gider inş...bu ayda int ovulasyon testi sparişi verdim onuda yapcam...hakkımızda hayırlısı olsun inş bebişlerimiz cok bekletmeden göbüşlerimize konar...kendinize cok iyi bakın öpyürum hepinzi
hşb canım .. inş canım gelmeye calışırım eşim pc çok sorun çıkarıyor diye satacak diz üstü alacak satınca alana kadarda gelemem ama satana kadar gelmeye calışırım ... canım hayırlısı olsun inş bu ay bebişin seninle olur allah isteyen herkese nasip etsin inş bizde seni öptük canım kib aeo by