Dildo kullanmaya alışınca gerçek cinsel ilişki yaşamak da problem olur mu

SevgiSevgi38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.305
100
53
İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu

İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu
Yok bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin. Penis ile dildonun verdiği haz apayrı. Sahi ne oldu siz boşandınız mı?

Evlenmeden önce masturbasyona alışan erkeklerin çoğu gerçeği varken bu işe nasıl devam ediyorsa kadınların da dildoya alışıp gerçek ilişkiden zevk alamamaları gayet muhtemel

Yok bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin. Penis ile dildonun verdiği haz apayrı. Sahi ne oldu siz boşandınız mı?
Bir arkadaş evlenince zorlandığından bahsetmiş böyle bişey olmaz dimi. Evet mahkeme tarihi verilecek 2 aydır ailemin evindeyim. Eşimle hiç görüşmüyoruz ayrıldık

Evlenmeden önce masturbasyona alışan erkeklerin çoğu gerçeği varken bu işe nasıl devam ediyorsa kadınların da dildoya alışıp gerçek ilişkiden zevk alamamaları gayet muhtemel
Bende bunu düşünüp hiç kullanmasam mi acaba diyorum ama sırf mast.yapmak da yetersiz geliyo

Back
X