• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilçağ'ın zayıflama deneyimi:)

kahvaltiiim (9:20)
150 gr kiraz, 150 gr cilek, 100 gr kavun(üstünde 1 kasik yulaf ezmesi koydum), 1 seftali, 250 gr karpuz, 1 ceviz, 3 kavrulmamis badem ve 1 bardak süt :) ck seviyorum bol meyveli kahvaltilarri :)

evet kızlar bu hafta düzensiz beslenicem gibi bişey yine 2 öğün yemeye devam aama saatlerim geç olucak ve yediklerimin miktarı az çeşidi fazla olucak.
bugün geç kaldıgım için 1 kase nesquik yedim ve annemin yaptıgı tosttan 3 lokma alıp çıktım
kep töreninde 2 küçük cup cake
1 tabak karışık menü aldım ve öğlen arkadaşlarla kutlamaya gittik orda .çok az yedim yani yanlız bırakmamak adına ondan akşam yemeği yemeyeceğim dedim ama yeni eve geldim 1 neskahve içtim 1 sabahtan kalan bir tane tost varmış hamburger ekmeği arasında peynir ve sos onu yedim şimdi bitki çayımı içiyorum bu hafta cumaya kadar böyle olucak :)

Kizlar cok yogun bi sekulde final sinvlarim oldygu icin buraya gelemiombi kac gune kadar aranizdayim opuyorum sizi:)

diyetdaşlarım nabersiniz nasılsınız ?
biliyorum bayadır giremiyorum ama eve geç geliyorum erken çıkıyorum bütün gün ayaktayım :( bizim seminerde beni özel eleman yapınca hiç oturamıyorum birde topukluda ayaklar maf oldu :(
salı gününden beri düzenim bozuldu mecburen çünkü eve gidince saat çok geç oluyo sabah kahvaltımı bile yapamıyorum neyse ki bugün son gün.
ya 2 öğün yemeye alışınca çok garip geliyo bana çevremdekilerin acıkması bizim hoca sözde diyet yapıyo 6 öğün yiyo benim midem bulanıyo :44:
en kısa zamanda tekrar aranızdayım öptüm sizii

kızlar ben geldim yorgunluk kahvemi içiyorum bugün 2 öğün yedim ama saatimde yemedim ve ımm almanyadan geelen şeylerden yemiş olabilirim gerçi hocam kendi eliyle besledi beni valla :D

Kızlar sınavlarımı bugün bitirdim ve geldim yarından itibaren tam düzenli spora ve yemeğe başlıyorum:)

boyum 1,50,kilomda 56.
aslında 53e kadar düşmüştüm ama sonra geri aldım.şimdi bunu vermek istiyorum.50 kiloya kadar düşmek istiyorum.
birbirimize destek olup versek kiloları.biraz motive olmam gerek benim:30:

Kizlar bugun birazda olsa,dkkat edebildim sabah cok ince ve kucuk iki dilim ekmek peynir ve sekersiz,cay ictim arada bi tane elma,yedim ogle biraz pilav yesil fasulyr ve corba ictim sonrada ikindide,annem buskivi pasta,yapmisti bi dilim yedim aksam yemedim kinaya gittim 2saat gobek attim:-)

boyum 1,50,kilomda 56.
aslında 53e kadar düşmüştüm ama sonra geri aldım.şimdi bunu vermek istiyorum.50 kiloya kadar düşmek istiyorum.
birbirimize destek olup versek kiloları.biraz motive olmam gerek benim:30:
merhaba canım hoşgeldin benimde boyum küçük 153 :1: kilom 50.1 kg :) ben 58 kiloydum tatlım şüküe geçti ergenlik zamanı :D
Kizlar bugun birazda olsa,dkkat edebildim sabah cok ince ve kucuk iki dilim ekmek peynir ve sekersiz,cay ictim arada bi tane elma,yedim ogle biraz pilav yesil fasulyr ve corba ictim sonrada ikindide,annem buskivi pasta,yapmisti bi dilim yedim aksam yemedim kinaya gittim 2saat gobek attim:-)
ohh ohhh :D bende dün kafama bi esti mesdeke oynadım ama bi 10 dakika annemle iş yaparken :D
ablacan şunu bilmeni istiyorum ki metabolizmanın vücuttaki depo yaglarını yakmaya başlaması için yemekten 5 saat geçmesi gerekiyrmuş :)
nihayet başladın ablacım :16:

Ben bugün spor yapamıcam,daha doğrusu haftasonuna misafirlerim var şehir dışından.
O yüzden spor olayım kalıyor.diyet olarak da bugün çok fenaydı:D
sabah 1 simit 2 dilim peynir ve çikolata
öğlen 1 simit 2 dilim peynir ve çikolata ve ayran
şimdi de neskafe içiyorum.
akşamda sebze yemeği yiyeceğim.

Ben bugün spor yapamıcam,daha doğrusu haftasonuna misafirlerim var şehir dışından.
O yüzden spor olayım kalıyor.diyet olarak da bugün çok fenaydı:D
sabah 1 simit 2 dilim peynir ve çikolata
öğlen 1 simit 2 dilim peynir ve çikolata ve ayran
şimdi de neskafe içiyorum.
akşamda sebze yemeği yiyeceğim.

canım menün çok komik sabah çikolata hamur işi, öğelen çikolata hamur işi:)çikolatayı bi kaç gün yemesen:)

Back
X