Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu ile alakalı çok mesaj görmeye başladım herkes korkudan paket devrediyor. Alan çıkar mı sanmam. Yazık bir sürü insan mağdur olcakDilan Polat paketlerini şu sıra çok devredemeyebilirsiniz, nolacakları belli değilken insanlar vermez o kadar para :)
Yani ben ihtiyacım olsa bile şu anki durumda almam. En son ürünlerinin sitesi kapatılmıştı, bu merkezlerin de kapatılmayacağının garantisi yokKonu ile alakalı çok mesaj görmeye başladım herkes korkudan paket devrediyor. Alan çıkar mı sanmam. Yazık bir sürü insan mağdur olcak
Bunlara inanıp para yatıranlar varmış demekDilan Polat paketi ne be?
Neden devlet karsilasin ?Bence bu magdur insanlarimizi devlet karşilamasi lazim onlarin sucu yok
Cok magdur insan var para verip seanslari başta bitiren
Enerci, altın tozlu kahve, bir adet Engin.Dilan Polat paketi ne be?
Devlet kendi cebinden karsilasin demiyorum dilan polatlarin paralarindan karşilasinNeden devlet karsilasin ?
Her dolandırıcının açığını devlet nasıl karsilasin.
İnsanlar akıllı olacak iş yaparken
Şule de dahilse alırım benEnerci, altın tozlu kahve, bir adet Engin.
Peki devlet onu nerden karşılayacak? Senden benden. Yok ya. Ağızlarının suyu aka aka izlerken düşünecekti millet onu. Sırf onun adı diye gitmeye çalısırken düşünecekti, onu böyle popüler ederken düşünecekti. Hiç üzülmüyorum, ülkede başka güzellik merkezi mi yok. Oh oldu. EnerciiiiiiBence bu magdur insanlarimizi devlet karşilamasi lazim onlarin sucu yok
Üstüne para verseniz yine alan çıkmazMerhaba 8 dipopens 7 g5 7 raspingen oluşan paketimi devre diyorum gebelik tedavi görüyorum 2 500 TL'ye devredicem
Saadet zinciri gibi bişey mi?Bunlara inanıp para yatıranlar varmış demek
M*l değnekleri zinciriSaadet zinciri gibi bişey mi?
Her şeye neden devlet koşturuyor. Adı arkasını araştırmadan üç günlük ünlülerin peşinden gidenler çeksin cezayı. Ben niye onun hatasını telafi edeyimBence bu magdur insanlarimizi devlet karşilamasi lazim onlarin sucu yok
Yooo dogru diyorsun oh olsun onlari hic acimiyorum cok sevindimPeki devlet onu nerden karşılayacak? Senden benden. Yok ya. Ağızlarının suyu aka aka izlerken düşünecekti millet onu. Sırf onun adı diye gitmeye çalısırken düşünecekti, onu böyle popüler ederken düşünecekti. Hiç üzülmüyorum, ülkede başka güzellik merkezi mi yok. Oh oldu. Enerciiiiii
Polatlarin şimdi bütün paralarini devlet aldiHer şeye neden devlet koşturuyor. Adı arkasını araştırmadan üç günlük ünlülerin peşinden gidenler çeksin cezayı. Ben niye onun hatasını telafi edeyim
Galiba. Baya baya saadet kuranlar olduğuna göreSaadet zinciri gibi bişey mi?
Mesajınızı düzenleyin o zaman vakit dolmadiysa. Çünkü devlet karsilasin diyorsunuz. Bir de onların paraları zaten haksız yere aldığı soyleniyor yani yine birilerinin paraları ile yapılacak dediğiniz şey. Bence insanlar biraz akıllı olsun. Aklını kullansın.Polatlarin şimdi bütün paralarini devlet aldi
Magdur insanlara da belki paralarini verir dedim
Hoş o kadar parada ne diye verirler anlamiyorum