böyle anlattığınzda nasıl özeniyorum bilemezsin =( bende bu pzartesi ameliyata giricemmm ama doktorumaa nedense istediğim boyutu aanlatamıyorum bana takıcağı protezin büyüklüğü hiç tatmin edici gelmiyor. 260 cc takıcağını söyledi ama ben küçük olmasından çok korkuyorum bir kaç resim gösterdim ama yinede 260 cc dedi.ne yapabilrimm ameliyat sonrası mutsuz olmaktan göğüslerimi yine küçük bulmaktan çok korkuyorum bi akıl verinn =(((
Ben geldim kızlar...(
Sonuc maalesef olumsuz. Barıs bey ameliyat edemem dedi. Gecen mesajlarda da bahsettiğim gibi doku genişletme teknigini kullanacaktır. Fakat uzun uzun muayene sonucunda memem alınırken kas dokusu da tamamen alınmıs. Sizin anlayacagınız RT den hasar görmüş incecik bir deri az biraz et parçası ve gözle gorulecek derecede kaburgalarım.
Uzuldum mu ? Evet.
İzmir de bu konuda %90 basarı elde etmiş Prof. Dr. Mehmet Alper i özellikle tavsiye etti. Şimdi bu dr. ile ilgili arastırmalarıma baslayacagım. Anlayacagınız tekrardan başa döndüm. Herşeyin hayırlısı artık. Kısmetten ötesi yok demişler.
Merak edenlere bilginiz olsun diye yazıyorum.
Desteğinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle
uzulme canim hakkinda herseyin hayirlisi olur insallah.doktorlarimiz cok basarili bide bu profeserle konus.pozitif dusun canim hersey guzel olacak
aynen tatlimHayalimsin sana katılıyorum canım.Pozitif düşünelim ki sinerji bize olumlu dönsün
Ben geldim kızlar...(
Sonuc maalesef olumsuz. Barıs bey ameliyat edemem dedi. Gecen mesajlarda da bahsettiğim gibi doku genişletme teknigini kullanacaktır. Fakat uzun uzun muayene sonucunda memem alınırken kas dokusu da tamamen alınmıs. Sizin anlayacagınız RT den hasar görmüş incecik bir deri az biraz et parçası ve gözle gorulecek derecede kaburgalarım.
Uzuldum mu ? Evet.
İzmir de bu konuda %90 basarı elde etmiş Prof. Dr. Mehmet Alper i özellikle tavsiye etti. Şimdi bu dr. ile ilgili arastırmalarıma baslayacagım. Anlayacagınız tekrardan başa döndüm. Herşeyin hayırlısı artık. Kısmetten ötesi yok demişler.
Sevgilerimle
O rüyaları ben de çok gördüm inan bana:))Hem de kabus şeklinde:)
Memelendikten sonra kabuslarda bitti,korkularda:)Şimdi yenilenen halimle hem barışık hem de çok mutluyum.Gerçekten istiyorsan ve hazırsan hiç durma ol derim.Dünyan nasıl dönücek sen bir de ozaman gör tatlım
Ben geldim kızlar...(
Uzuldum mu ? Evet.
Sevgilerimle
fotolarını gördüm, kim der ki bunlar silikon. hiç belli değil. maşallah, hem de çok güzel olmuş. zaten baktığım diğer kişilerin resimleri de öyle. üçünüz de farklı dr ların hastalarısınız üstelik.
ben de yazın olacaklardanım. ağrı ve rahat hareket edebilme durumu hastaya göre değiştiği için de bu kararı aldım. tarihim netleşmedi henüz çünkü aylar var. ben de gelişmeleri ağustos gibi paylaşırım en geç, aranıza katılırım inş...
selam yurt dışında oldugumdan uzak kaldım ama siz hiç birşeyden uzak kalmamışsınız
benim ki hala aynı biraz yazılanları okudum bu yaptır karşısına çık gibi yorumlar vardı
benim öküzün karşısına yaptırıp çıksam keser valla
imrendim hepinize ama maşallahta diyorum
selam yurt dışında oldugumdan uzak kaldım ama siz hiç birşeyden uzak kalmamışsınız
benim ki hala aynı biraz yazılanları okudum bu yaptır karşısına çık gibi yorumlar vardı
benim öküzün karşısına yaptırıp çıksam keser valla
imrendim hepinize ama maşallahta diyorum
gerekirse hergun konus erkek tabiriyle(dirdir) yap.sonunda pes ediyorlar ha bide ameliyattan sonra senden cok onlar seviniyorlarmutlu olmak senin hakkin bu hakki senden kimsenin almaya hakki yok. hayat senin
Hayalimsin canım benim ne kadar da doğru söyledin.Hem karşı çıkarlar hem de yaptırınca en çok onların hoşuna gider.Ah bu erkek milleti yok mu:)))
eşime yaptırıyımmı dıyorum yok çok ıyıler gerek yok dıyor,koca memelılerı goruncede agzının suyu akıyor.
3eşime yaptırıyımmı dıyorum yok çok ıyıler gerek yok dıyor,koca memelılerı goruncede agzının suyu akıyor.
dilacim erkek dedin mi durup dusuneceksin cunku cok degisik mahlukatlar
dilacim erkek dedin mi durup dusuneceksin cunku cok degisik mahlukatlar
3
Al işte:)Enteresan erkek milleti:)Sen eşine bakma canım.Hem onun ne istediğinden çok SENİN ne istediğin önemli
eşime yaptırıyımmı dıyorum yok çok ıyıler gerek yok dıyor,koca memelılerı goruncede agzının suyu akıyor.
Konuda tam benlikmiş hee..Erkek milleti bir dedigi bir dedigine tutmayan,sürekli degişken karakter ve tavırlar..hareketler gösteren insanlardır.Ne yapalım ne biz onlarsız nede onlar bizsiz yapamıyoruz.Böyle kabul edicez artık.Bizim tercihlerimizi,isteklerimizi yaptırana kadar tabiri caizse başlarına vura vur,dırdır ede ede isteklerimizi yaptıracagız.Ehh bir kadın olarak söylüyorum,her istedigimi yaptırdım,buda bizim gücümüz,onların zayıf yanları Sonuna kadar savaşacaksın,pes etmek yok...Kadın her zaman kazanır Kadın aklına koydumu yapamayacagı şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?