Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

Dear Catharsis i think im an addicted to kk. I cant do my daily job, cleaning etc..
ı just standing on my chair, and waiting new subject on bdv.thats a big problem for me, cause im in here on midnight too. I cant wake up early anymore. Do you have any suggestion about ma problem? :))

I see but Overdose of kk is harmful for you as you know..

Maybe you can find some outdoor activities such as jogging, sightseeing.. Etc.

Sitting all day in front of the screen is awesome..

Merhaba, konunuzu yeni gördüm ve tebrik ederim ki güzel bir paylaşım. Bende ingilizce öğrenmek istiyorum ve belirli bir seviyeye gelene kadar online araştırmalar yaparak çalışmaya çalışıyorum. Yine bir araştırmam sonucunda Murat KURT'un İngilizce Gramer kitabını aldım ve internetten takip ettiğim birkaç site de var. Dilerseniz onu da paylaşabilirim en azından siz bilen birisi olduğunuz için doğru yol izleyip izlemediğimi söyleyebilirseniz çok memnun olurum.

Özverinizden dolayı teşekkür ederim .

Merhaba. Topiğinizi gördüm de geldim
Eğer vaktiniz varsa size sormak istediğim bir kaç soru olacak.
İngilizcem 0. Hiç ama hiç bir şey bilmiyorum desem yeridir.
İngilizceye tamamiyle yabancıyım anlayacağınız
Öğrenmek istiyorum ama. Yani tamda bu konuda araştırma yapmaya çıkmışken gördüm topiğinizi. 2 gün sonra sınavım var. Sonrasında hemen önüme kağıdı kalemi kitabı eğitim videolarını alıp başlamayı amaçlıyorum.
Hedefim önümüzdeki mayıs-haziran aylarına kadar oldukça yeterli bir seviyeye ulaşmış olmak. ( Bi daha ki yaz work and travel yapmayı planlıyorum )
Ama dediğim gibi, ingilizcem hiç yok, ve ben nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Hangi eğitim setini almalıyım, hangi kitaplar, nasıl bi çalışma düzeni, ingilizceye nasıl çalışılır, nereden başlanır, çalıştıktan sonra pekiştirmek amaçlı test kitapları varmıdır bunun, hepsi kocaman birer soru işareti. Eğer bana bu sorularım, ve amaçlarım doğrultusunda detaylı bi şekilde bilgi verip beni aydınlatırsanız çok çok çok mutlu olurum !

çok güzel olur aslında keşke öğrensem, bazen böyle sosyal medyada paylaşımlar oluyor okumak çok istiyorum

kızlar bende bu grammer konularını öğreniyorum ama günlük hayatta sokak ing kullanıyorum tekrar hiç dikkat etmiyorum

Merhaba, bu topigi gördüğüme çok sevindim simdiden cok teşekkür ederim
Bugun ingilizce calismaya basladim bir gramer kitabim var ama basladigim gibi biraktim zor geldi. İngilizce seviyem liseden kalma. Kullanmaya kullanmaya baya unutmusum herşeyi.
İngilizcede belli bir yol katetmeyi cidden istiyorum.
Bi cok seyle ugrasinca ingilizceyi yapamıyorum diyerek birakiyordum suan sadece buna zaman ayirmak istiyorum. Sizce nasil bi yol izlemeliyim, ne kadar zaman ayirmaliyim?

lets start talking then :) show me what you've got :)

Merhaba bende ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.Daha önce kurslara gittim ama başarılı olamadım kaynak kitaplarim var fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum.Bilen ve öğretmek isteyen yardimci olmak isteyenler iletisime geçebilir ya da burada bildiklerimjzi paylasabiliriz.Konu sahibi saniyorum gitmiş üzüldüm.İllaki biri vardır yardım edecek.

M
Merhaba canim ben yaklasik bir haftadir duzenli çalışıyorum, video izleyip test cozuyorum
İngilizcem baya kötüydü. Suan bastan basladim kelime ve zamani bir arada goturmeye çalışıyorum. Ezberlenecek kelimeleri videoda vermisti. Ona gore gidiyorum ben.

Selam izlediğim video linkleri hangileri yoktu tubede baya anlatan var baktım söyle bir fikir almak isterim senden de birde dualingo indirdim ben dün akşam başladım. Kaynak kitaplarimda var her gün caliscam bende.günde kaç saat çalışabiliyorsun gerçi bunlar değişebiliyor kişiye göre l.Biraz başarısız olma korkum var.cevapları bekliyorum.

B
Benimde cok korkum var biraz başarınca korkular yerini güvene bırakır diye dusunuyorum
YouTube da videoegitim videolarini izliyoum ben, gunde bir saat ayiriyorum simdilik, ama artirmak lazim az gibi.
Benim bir kaynak kitabim var guzel bi kitap. Simdilik ona bakmiyorum videolardan daha iyi öğreniyorum.v e oradaki adamin konusmasi insana guven veriyor.
Kolay cümleler kurmaya çalışıyorum aklima geldikçe. Simdilik böyle calisiyorjm ben..
Senin bi fikrin var mi? Günlük neler yapilmali, nasil daha faydali olur vs.
^_^

Ben Thé Cengiz hoca var ona bakıyordum. Birde daily ingilizce diye bir video serisi var.Kaynak çok aslında bizim sadece emek harcamamız gerek.Dualingoya başladım.Düzenli bir çalışma sistemi oturtacagim ama özel ders almak gerekir mi bilemedim aslında gerekli çünkü ingilizce insanı bir adım öne taşır buna eminim biraz cesaret gerekli.

okulda öğretilenler dışında İngilizce dersi almadım o yüzden İngilizce kursları işe yarar mı bilemiyorum.
ama tek bildiğim yabancı dil öğrenmek için onunla sürekli haşır neşir olmak gerekiyor.
ben kendi imkanlarımla öğrenmeye çalışcam
aslında en iyi yöntem yurtdışında birazcık yaşamak , umarım o da olur

hello ladies, how are you today?
come on, let's talk in English :)

edit: ya bu ingilizce konuşma konusu değilmiş ki ben niye önceden böyle yorum yapmışım alahala

en iyi ingilizce şarkı sözlerinden öğrenilir bence diyip kaçayım o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…