I see but Overdose of kk is harmful for you as you know..DearCatharsis i think im an addicted to kk. I cant do my daily job, cleaning etc..
ı just standing on my chair, and waiting new subject on bdv.thats a big problem for me, cause im in here on midnight too. I cant wake up early anymore. Do you have any suggestion about ma problem? :))
Özverinizden dolayı teşekkür ederim .TEMEL ıNGıLıZCE GRAMER KONULARI VE ÇALIŞMA SIRALAMASI
" BE & HAVE " KULLANIMI
>> A - AN + isim
>> Tekil - Çoğul ısimler
>> BE ve am, is, are
>> ŞAHIS ZEMıRLERı : I , You , He, she, it..
>> OLMSUZ CÜMLE YAPISI: BE + NOT
>> BE+ SIFAT
>> BE+YER
>> YES/NO SORULARI
>> BE ıLE BıLGı SORULARI: WHERE,WHAT ,WHO ETC.
>> HAVE& HAS KULLANIMI
>> ıYELıK : MY, YOUR, HIS, HER, OUR, THEIR
>> ıŞARET SIFATLARI : THIS AND THAT - THESE AND THOSE
VERB TENSES
(FııLERıN ZAMANA GÖRE ÇEKıMLERı)
>> SIMPLE PRESENT TENSE
>> PRESENT CONTINUOUS TENSE
>> SIMPLE PAST TENSE
>> SIMPLE FUTURE TENSE
>> PRESENT PERFECT TENSE
MODAL FııLLER (KıPLıK)
>> YARDIM ıSTEMEK : WOULD YOU, COULD YOU, WILL YOU , CAN YOU
>> ıZıN ıSTEMEK: MAY I, COULD I, CAN I
>> ıHTıMAL & MÜSADE ETMEK: MAY AND CAN
>> RıCA ETMEK: WOULD YOU MIND
>> GERKLıLıK: MUST, HAVE TO , HAVE GOT TO
>> GEREKSıZLıK, GEREK YOK: DON’T HAVE TO , NEEDN’T, MUSTN’T
>> TAVSıYE ETMEK: SHOULD, OUGHT TO , HAD BETTER
ıSıMLER VE ZAMıRLER (NOUNS & PRONOUNS)
>> MıKTAR BELıRTEÇLERı : SOME, ANY , NO, MANY. MUCH,
>> THE + ıSıM
>> SAYILAN - SAYILAMAYAN ıSıMLER
>> DÖNÜŞLÜ ZAMERıLER : MYSELF,YOURSELF,HERSELF...
SIFATLAR VE ZARFLAR
>> SIFAT + ıSıM
>> SIFAT + BE
>> TOO - ENOUGH
>> ZAMıRLER
DıĞER KONULAR
>> IF CLAUSES ( PRESENT, FUTURE)
>> ZAMAN CÜMLELERı : AFTER, BEFORE, WHEN, + cümle (Time Clauses)
*** BU GRAMER KONULARI SıZı ORTA SEVıYE ıÇıN OLDUKÇA ıYı HAZIRLAYACAKTIR ****
Merhaba canim ben yaklasik bir haftadir duzenli çalışıyorum, video izleyip test cozuyorumMerhaba bende ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.Daha önce kurslara gittim ama başarılı olamadım kaynak kitaplarim var fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum.Bilen ve öğretmek isteyen yardimci olmak isteyenler iletisime geçebilir ya da burada bildiklerimjzi paylasabiliriz.Konu sahibi saniyorum gitmiş üzüldüm.İllaki biri vardır yardım edecek.
M
Merhaba canim ben yaklasik bir haftadir duzenli çalışıyorum, video izleyip test cozuyorum
İngilizcem baya kötüydü. Suan bastan basladim kelime ve zamani bir arada goturmeye çalışıyorum. Ezberlenecek kelimeleri videoda vermisti. Ona gore gidiyorum ben.
Benimde cok korkum var biraz başarınca korkular yerini güvene bırakır diye dusunuyorumSelam izlediğim video linkleri hangileri yoktu tubede baya anlatan var baktım söyle bir fikir almak isterim senden de birde dualingo indirdim ben dün akşam başladım. Kaynak kitaplarimda var her gün caliscam bende.günde kaç saat çalışabiliyorsun gerçi bunlar değişebiliyor kişiye göre l.Biraz başarısız olma korkum var.cevapları bekliyorum.
aynen hayırlısı :)Kısmet artik oda ne diyelim