P PXIXXSY Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2007 46 0 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi PXIXXSY #1 slm herkese.. bugun farkettim dilim kenarında diş izi gibi izler var hafif cökuntulu...yarın dr gidicem ama merka ediyorum.bilgisi olan arkadaslar varsa içimi rahatlatın...
slm herkese.. bugun farkettim dilim kenarında diş izi gibi izler var hafif cökuntulu...yarın dr gidicem ama merka ediyorum.bilgisi olan arkadaslar varsa içimi rahatlatın...
gulcenilkksemsed_55 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2008 275 1 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi PXIXXSY #2 benimde oluyor ertesi gün geçiyor sıcak yemekten içmekten oluyo herhelde yarına bişey kakmaz merak etme.
benimde oluyor ertesi gün geçiyor sıcak yemekten içmekten oluyo herhelde yarına bişey kakmaz merak etme.
tugce32 Nirvana Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 294 4 8 Nisan 2011 Konu Sahibi PXIXXSY #3 benimde dilimin kenarlarında diş izi gibi çöküntüler var şu dönem biraz hastayım ondanmı acaba? bu konuda bilgisi olan varmı?
benimde dilimin kenarlarında diş izi gibi çöküntüler var şu dönem biraz hastayım ondanmı acaba? bu konuda bilgisi olan varmı?