Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aranızda dilini deldiren varmı ? dilimi deldirmek istiyorum ama emin değilim acı veriyormu bi tehlikesi var mı ?
Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé
deldircek başka bişey bulamadinmi şekerim -tatlicadiarzu-Aranızda dilini deldiren varmı ? dilimi deldirmek istiyorum ama emin değilim acı veriyormu bi tehlikesi var mı ?
Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé
Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCınde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé
Aranızda dilini deldiren varmı ? dilimi deldirmek istiyorum ama emin değilim acı veriyormu bi tehlikesi var mı ?