- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Aydanerdem
-
Merhaba . Aynı durumu yaşıyorum . Çok yüksek sağlık anksiyetem var . Ondan sonra böyle oldu fakat diş sıkıyorum aynı zamanda . Diş sıkma + anksiyete buna sebep oldu bence öncesinde böyle bi durumum yoktuArkadaşlar merhaba sebepsiz yere başlayan dilimde boğazımda daha da stres yaparsam çenemde kasılma ve kitlenme tarzında bir rahatsızlığım var bir süredir doktora gittim anksiyete panik atak olduğunu söylüyor. Daha öncesinde panik atak geçmişim var ama tedavi olmuştum ve artık geçirmiyordum üç senedir ve bu panik atak gibi olmuyor tüm gün geçmeyen bir gerginlik var benzer durumu yaşayanlar oldu mu cevap verirseniz çok sevinirim
Siz bi çözüm bulabildiniz mi sağlık anksiyetenizeMerhaba . Aynı durumu yaşıyorum . Çok yüksek sağlık anksiyetem var . Ondan sonra böyle oldu fakat diş sıkıyorum aynı zamanda . Diş sıkma + anksiyete buna sebep oldu bence öncesinde böyle bi durumum yoktu
Yok hayır maalesef . Benim önce sırt ağrısı ile başlamıştı . Doktora gittim bi şey yok dedi tabi ben gidene kadar ne senaryolarla uğraştım . Sonra o stres başka ağrılara ağrılar başka sepmtomlara sebep oldu doktor doktor gezip durdum . Şu an sadece elimden gelen dua ediyorum ve internetten uzak durmaya çalışıyorum ama yine de yüksek derecede devam ediyorSiz bi çözüm bulabildiniz mi sağlık anksiyetenize
Benzer durumdayım bende bir çözüm bulamadımYok hayır maalesef . Benim önce sırt ağrısı ile başlamıştı . Doktora gittim bi şey yok dedi tabi ben gidene kadar ne senaryolarla uğraştım . Sonra o stres başka ağrılara ağrılar başka sepmtomlara sebep oldu doktor doktor gezip durdum . Şu an sadece elimden gelen dua ediyorum ve internetten uzak durmaya çalışıyorum ama yine de yüksek derecede devam ediyor
Sizde de yoğun ağrılar var mıBenzer durumdayım bende bir çözüm bulamadım
Dönemsel oluyor genelde baş sersemlik sırt ağrısı tarzı nefes darlığıSizde de yoğun ağrılar var mı
Sizin bana göre hafif geçiyor sevindim adınıza benim çok yoğun ve dönemsel değilDönemsel oluyor genelde baş sersemlik sırt ağrısı tarzı nefes darlığı
Yok öğle değil yoğun ağrılarım dönemsel yani her gün var, bir şeylere odaklanamıyorum tekrar ilaç tedavisine geri dönmem gerekiyorSizin bana göre hafif geçiyor sevindim adınıza benim çok yoğun ve dönemsel değil
İlaca ben de başlamayı düşünüyorum. Çünkü anksiyete düşünceden çıkıp ağrı yapmaya başladığı zaman ilaçsız hiçbir şekilde geçmiyormuş maalesefYok öğle değil yoğun ağrılarım dönemsel yani her gün var, bir şeylere odaklanamıyorum tekrar ilaç tedavisine geri dönmem gerekiyor
Defalarca kullanıp bıraktım ama kendi kendine geçmiyorİlaca ben de başlamayı düşünüyorum. Çünkü anksiyete düşünceden çıkıp ağrı yapmaya başladığı zaman ilaçsız hiçbir şekilde geçmiyormuş maalesef
Geçmiyor kesinlikle çünkü bi anda olmuyor uzun bi sürede çıkıyor ortada yine kaybolması da zaman istiyorDefalarca kullanıp bıraktım ama kendi kendine geçmiyor
Diş ve çene sıkmayı uyurken farkında olmadan yapıyorum galiba gün boyu hassasiyet oluyor uyanıkken de dilim kasılıyor berbat bir şeyMerhaba . Aynı durumu yaşıyorum . Çok yüksek sağlık anksiyetem var . Ondan sonra böyle oldu fakat diş sıkıyorum aynı zamanda . Diş sıkma + anksiyete buna sebep oldu bence öncesinde böyle bi durumum yoktu
Evet iğrenç bi hissiyat . İnsan noluyor diyor . Ben bi ara magnezyum kullandım o dönem kasılmalar azaldı baya çünkü kaslar sıkıldığı için bi gerginlik oluyor özellikle çene ve diş bölgesi tek çözümü stresi bırakmak onu da yapamıyorumDiş ve çene sıkmayı uyurken farkında olmadan yapıyorum galiba gün boyu hassasiyet oluyor uyanıkken de dilim kasılıyor berbat bir şey
Dilinizde de kasılma oluyor muydu? Evet stresi bırakmak lazım ama bu öyle bir şey ki kendi başlı başına stres sebebi magnezyumu sitrat olanını mı kullandınızEvet iğrenç bi hissiyat . İnsan noluyor diyor . Ben bi ara magnezyum kullandım o dönem kasılmalar azaldı baya çünkü kaslar sıkıldığı için bi gerginlik oluyor özellikle çene ve diş bölgesi tek çözümü stresi bırakmak onu da yapamıyorum
Ağrı-stres-ağrı döngüsü . Bu yüzden sağlık anksiyetesi oldum bitmek bilmeyen ağrılardan, değişik kasılmalar, seğirmeler… Dilimde de oluyordu bazen ama genelde o kasılma benim dişlerimde ve çenemdeDilinizde de kasılma oluyor muydu? Evet stresi bırakmak lazım ama bu öyle bir şey ki kendi başlı başına stres sebebi magnezyumu sitrat olanını mı kullandınız
Benim de dilimde daha çok oluyor sonrasında da bütün çenem boğazım hepsi kasılıyor nefesim kesiliyor magnezyum malat şase formunda var mı ben bu haldeyken hap da içemiyorum yoksa kaslarda o daha etkiliAğrı-stres-ağrı döngüsü . Bu yüzden sağlık anksiyetesi oldum bitmek bilmeyen ağrılardan, değişik kasılmalar, seğirmeler… Dilimde de oluyordu bazen ama genelde o kasılma benim dişlerimde ve çenemdeÖnce magnezyum sitrat kullandım sonra malat kullandım . Sanki Malat kaslar üzerinde daha etkili . Sitratın önceliği bağırsak düzeni
Ben hap şeklinde aldım şase yok sanırım sitratta var. Ki hap olanı da 1000 mg kadar büyük . Kasılma olunca ben dilimi damağıma değdirip iyice gerdiriyorum . Bu hareket normalde de çok iyi hipofiz bezini harekete geçiriyormuş . Ağzımı açıp kapayıp yüzüme masaj yapmaya çalışıyorum. Ama fiziksel bi şey yoksa inanın tek sebebi stres . Stresin neler yapacağına inanamazsınız ben anksiyetenin nerdeyse tüm fiziksel semptomlarını yaşıyorumBenim de dilimde daha çok oluyor sonrasında da bütün çenem boğazım hepsi kasılıyor nefesim kesiliyor magnezyum malat şase formunda var mı ben bu haldeyken hap da içemiyorum yoksa kaslarda o daha etkili
Bi de ben bi ara çenem ağrıyordu baya kasılıyordu sıcak havlu bırakıyordum o rahatlatıyorduBen hap şeklinde aldım şase yok sanırım sitratta var. Ki hap olanı da 1000 mg kadar büyük . Kasılma olunca ben dilimi damağıma değdirip iyice gerdiriyorum . Bu hareket normalde de çok iyi hipofiz bezini harekete geçiriyormuş . Ağzımı açıp kapayıp yüzüme masaj yapmaya çalışıyorum. Ama fiziksel bi şey yoksa inanın tek sebebi stres . Stresin neler yapacağına inanamazsınız ben anksiyetenin nerdeyse tüm fiziksel semptomlarını yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?