bunlar da forever new. ben en sondakini alıcam bulabilirsem düğünün ilerleyen saatleri için :)
canim nerde kaliyorsun sen?
Yaa düğüne giderken kesin babet götürcem rahatsız oluruz zaten bir saatten sonra ayaklar isyan ederÇok güzelmiş bunlar görürsem ben de alırım en azından model olarak fikir verdiler bana.
Teşekkür ederim canım inş.. Ama ben gelinlikte ufak tefek değişiklikler istedim. etekleri bundan biraz daha farklı olacak düz inecek ben fazla kabarık sevmiyorum güpürü aşırıya kaçmadan eteklere kadar yayılacak, bide arkasına yere kadar büyük bir fiyonk istedim, fakat kol kısmında biraz tereddütlüyüm daha şeffaf ince bir tül kullanacak kollarda bakalım provada netleşecek isteklerim. İstersen bi uğra bak, beni söyledikleri şimdilik tatmin etmeye yetti, dikimden sonra görücem, ben birde elime çok küçük bilekte biten ince tülden eldiven istedim ama bulamadım, haftaya araştırıcam bulursam çok iyi olur.. Duvak olarak ne düşündün canım sen? ben rahibe duvak istiyorum ama nikahtan sonra çıkartıcam, saçıma küçük bir çiçek taş detayı istiyorum..
Bu davetiyeye bayıldım kızlar yaa benim nişanlım filmlere çok meraklıdır çok mutlu olur bunu ne kadara yaptırabiliriz acaba?
Eki Görüntüle 414240
fiyatı yazmıyor mu ki? klaket davetiye yazınca baya bi model çıktı benim baktığımda 100 tanesi 75 lira yazıyor
Buldum canım şimdi İlğinç Davetiye 05 bu sitede var filmin adını ve yazıları orjinal bir şeyler yaparsam harika olur davetiye işini süpriz olarak ben halletmek istiyorum böyle bir şeye de sevinir diye düşünüyorum.
davetiyede fotoğraf hiç bu davetiyenin kalemi olmamışay günnur bugün sanki 5 yaş yaşlandım ya çiçek ayakkabı stresi çok yıprattı beni, çok kızdım kendime son dakikaya bıraktığım için her şeyi :/
sen benim gibi yapma sakın al her şeyini koy bi kenara, başım ağrıyor valla nasıl bi gündü böyle :S
Canım boşver stress yapma benim nişanlım da yanımda değil ben halletmezsem çok güçlük çekeceğiz o yüzden şimdiden halletmeye çalışıyorum. Bu ayakkabıyı olmadı günlük giyerim. Aslında bu kadar kafaya takmasak daha iyi olacak ama :)) Ben yarışmaya katıldım facebookta birinci olursam gelin çiçeği kazanacağım bak :))
Duvar Fotoğrafları | Facebook
Bu sayfaya üyeyim en yakışan çift yarışması için nişan fotomuzu gönderdim :))) Öylesine bakalım
bence gelinliğin çok hoş senin üzerinde de çok zarif durucağına eminim. ayakkabılarını bende beğendim sade ama zaten gelinliğin yeterince hareketli bence hoş olur. eğer çok beğendiğin olursa alırsın. alçak topuk bulamadığını belirtmişsin zaten, aldığın durur başka zaman giyersin. bende çeyiz hazırlığındayım ama gün belli olmadığı için ne gelinlik ne ayakkabı ne saç baş telaşım var.zaten kumaşlar hakkında hiç bir fikrim yok hiç anlamıyorum. o yüzden şimdilik rahatım ama senin gibi zorluk geçireceğim günler elbet gelicektir. inşaallah herşey istediğin gibi olur.
ben de gördüm b yarışmayıhatice ablanın çiçekleri bunlar, seni de gördüm dur hemen ekleyeyim
aa ekleyemedim kapalı senin profil eklemeye
Canım gelinliğin çok güzel umarım güzel dikebilirler. Yalnız bence duvaginı düz tül olarak seç tabii ki gelinliğinin tulunden çünkü yok iste gelinliğin içindeki dantelden ucuna ekleyeyim falan çok takım takım görünüyor güzel olmuyor bu gelinliğin zerafetine düz tül güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?