ayy canım ya okurken inan çok üzüldüm... neyseki eşin olacak kişi çok iyi bir insanmış..ona benden bir kupa
sana da onunla bir ömür boyu mutluluklarrr..:123:
Canım işin tatlıya bağlanmasına cok sevindim
Hani derlerya kısmetten öteye köy yok diye seninde kısmetin bu gelinlikmiş demekki
Hayırlı olsunn
neyse en azından içine sinen bir gelinlik bulabilmişsin, alma imkanın olmuş hiç üzülme canım ama diğer gelinlikçine de al götür geri ver gelinliğini, istediğim gibi olmadı diye konuşun bence yaa
sıkma canını şimdiden mutluluklar diliyorum
Allah tamamına erdirsin canım.ilk önce çok üzüldüm okurken sonunda sevindim ama.herşey gönlünce olsun.mesut olun bir ömür boyu
canım geçmiş olsun valla ama nişanlın seni çok seviyor belli ki çok güzel ona da aferinvalla okurken benzer bişi başıma gelse naparım die gözlerim doldu keşke öncesinde gezip görseymişsin ama sonuçta istediğin beğendiğin gelinlik olmuş mutluluklar hatta fotosunuda koy da bizde görelim sonra
zarara uğradınızmı peki yani aldığın gelinlik diktirdiğin gelinliğin kalan parasının çokmu üstündeydi eğer dikim yapan moda evine çok para vermeseydin vazgeçmen daha kolay olurdu bende nişanda öyle bi hata yaptım nişanlım yarısını verdi paranın ama az bi miktar verseydi ben o nişanlığı giymezdim kesin adam etti giydim ama çok uğraştım herkes benimle moda evine geliyodu her haftasonu provadaydık şurayı şöyle yap burayı sök yeniden yap baya uğraştık sonunda tamam dedim giydim ama bu bana ders olsun dedim bi daha asla sonra hem kınalığı hem gelinliği eminönünden aldım pazarlıkla baya indiler hazır giyim bi yerdi moda evi değildi çok beğenerek aldım tam üstüme göreydi yüzümde gülücüklerle eve döndüm daha giyemedim ama görenler çok beğendiler öyle bi gelinliği ki herkes öyle kaliteli dikemez iyi bi yerde 2000 aşağı dikmezler kınalığımda öyle 1000 civarı dikimi anca olur ikisini 2000 aldık çok mutlu olduk nişanlımda bende hem güzel hem piyasaya göre uygundu