diktiğim mutfak önlüklerimm

buarada söylemesem yani yazmasam icimde kalicak halinizada bayildim iyimi :) renk tonlari tam benlik ve oturma odamada cok yakisir hani yani :)

ellerine sağlık canım pembesi tam benlikkhihoyyyt

teşekkür ederim cnma.s.

buarada söylemesem yani yazmasam icimde kalicak halinizada bayildim iyimi :) renk tonlari tam benlik ve oturma odamada cok yakisir hani yani :)

:lepi: annemin zevkidir o bizde çok beğendik. koltuklarımızda lila rengi annemde o halıyı beğenmiş almış çok uydu tamamladı koltukları. beğenmene sevindim cnmŞeniz

yaww şu pembeliyi bende çok beğendimmm.....istiyommmmm :eek:

teşekkür ederim serrasucumŞeniz

annenle zevklerimiz ayni ozaman dessene benim koltuklarimda lila ve koyu eflatun :))))

waaww kız sen böle hamaratmıydın
bana ne bende sterem bunlardan çok hoş olmuş çok güzellerrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldıııııııııım kıskandım çok fena inanılmaz güzel olmuşlar yaa bittim !!
tmmy o avatarındaki eylemle bu önlükleri nasıl diktin kaydirigubbakcemile3

ya şaka bir yana gerçekten şaşırdım inanılmaz güzel olmuşlar emeğine sağlık ellerine sağlık Şeniz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldıııııııııım kıskandım çok fena inanılmaz güzel olmuşlar yaa bittim !!
tmmy o avatarındaki eylemle bu önlükleri nasıl diktin kaydirigubbakcemile3

ya şaka bir yana gerçekten şaşırdım inanılmaz güzel olmuşlar emeğine sağlık ellerine sağlık Şeniz

teşekkür ederim canım. teveccühün:)))
avatarımdaki eylemi molalarda yaptım:lepi:

resim094p.jpg

ya özellikle buna bittim ben yaaaa:asigim:

herkes onu beğendi. koyu renkle pembe uydu ondn olsa gerek.

Evvet evvet hem o kotpantalondan yapılmıs ya daha bı sexım sankım ya :))))))))

ewet hepsı cok gusel ama o pembelıye bnede bıttım yani...:lepi:
maşallah pek bı hamaratsınız bacım...ellerınıze saglık pek gusel olmuşlar...Şeniz

ewet hepsı cok gusel ama o pembelıye bnede bıttım yani...:lepi:
maşallah pek bı hamaratsınız bacım...ellerınıze saglık pek gusel olmuşlar...Şeniz

teşekkür ederim cnm. lisede tekstil bölümünde okudum dikiş gelir elimden. ama sevmem arada aklıma gelir dikerim sonra uzun süre dikmem:)))))
beğenmene sevindim.Şeniz

ayyy canım ya hepsi birbirinden guzel olmuş valla.. ayrıca maşallahın seri uretime girmişsin :))
ellerine emeğine sağlık tatlım..
bunları daha fazla kişinin görmesi gerek hemen benim tropiğe kopyala lutfennnnnn

ayyy canım ya hepsi birbirinden guzel olmuş valla.. ayrıca maşallahın seri uretime girmişsin :))
ellerine emeğine sağlık tatlım..
bunları daha fazla kişinin görmesi gerek hemen benim tropiğe kopyala lutfennnnnn

teşekkür ederim cnm. valla seri üretime geçtim hatta sana dua bile etti annem:)
tamam kopyalıyorum:)

hiç şaşırmadım tmy o hırkayı ören bunlarıda çok güzel diker harika olmuş demek dikiştende anlıyoruz bu arada varsa başka hünerin mümkünse alıştıra alıştıra göster fena halde sıkıntıya girdim :çok üzgünüm: selma bi yandan tijen biyandan bi de sen başlarsan hergün bi marifet eklemeye düşüp bayılacam artık 2 veletle bırak bişey yapmayı evi zor temizliyorum valla:çok üzgünüm:

hiç şaşırmadım tmy o hırkayı ören bunlarıda çok güzel diker harika olmuş demek dikiştende anlıyoruz bu arada varsa başka hünerin mümkünse alıştıra alıştıra göster fena halde sıkıntıya girdim :çok üzgünüm: selma bi yandan tijen biyandan bi de sen başlarsan hergün bi marifet eklemeye düşüp bayılacam artık 2 veletle bırak bişey yapmayı evi zor temizliyorum valla:çok üzgünüm:

teşekkür ederim tatlım. yokyaa ben onları yetişemem. arada esiyo yapıyom sonra tatil ilan ediyorum kendime:))))

X