- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık canım pembesi tam benlikkhihoyyyt
buarada söylemesem yani yazmasam icimde kalicak halinizada bayildim iyimi :) renk tonlari tam benlik ve oturma odamada cok yakisir hani yani :)
yaww şu pembeliyi bende çok beğendimmm.....istiyommmmm
annenle zevklerimiz ayni ozaman dessene benim koltuklarimda lila ve koyu eflatun :))))
waaww kız sen böle hamaratmıydın
bana ne bende sterem bunlardan çok hoş olmuş çok güzellerrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldıııııııııım kıskandım çok fena inanılmaz güzel olmuşlar yaa bittim !!
tmmy o avatarındaki eylemle bu önlükleri nasıl diktin kaydirigubbakcemile3
ya şaka bir yana gerçekten şaşırdım inanılmaz güzel olmuşlar emeğine sağlık ellerine sağlık Şeniz
Evvet evvet hem o kotpantalondan yapılmıs ya daha bı sexım sankım ya :))))))))
ewet hepsı cok gusel ama o pembelıye bnede bıttım yani...:lepi:
maşallah pek bı hamaratsınız bacım...ellerınıze saglık pek gusel olmuşlar...Şeniz
ayyy canım ya hepsi birbirinden guzel olmuş valla.. ayrıca maşallahın seri uretime girmişsin :))
ellerine emeğine sağlık tatlım..
bunları daha fazla kişinin görmesi gerek hemen benim tropiğe kopyala lutfennnnnn
hiç şaşırmadım tmy o hırkayı ören bunlarıda çok güzel diker harika olmuş demek dikiştende anlıyoruz bu arada varsa başka hünerin mümkünse alıştıra alıştıra göster fena halde sıkıntıya girdim :çok üzgünüm: selma bi yandan tijen biyandan bi de sen başlarsan hergün bi marifet eklemeye düşüp bayılacam artık 2 veletle bırak bişey yapmayı evi zor temizliyorum valla:çok üzgünüm: