diktiğim mutfak önlüklerimm

TMYy

*T&M*
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
5.190
5
.....................

Son düzenleme:
wow masallah canimcigim ya ellerine emegine zevkine saglik
hamarat kiz seni alan yasadi vallahi
immreniyorum böyle el becerisi olanlara banada bulastirin acucuk ya noluysunuz :)))))
renklerle falan cok harika olmus cepler kalpler bayildim
hani bana hani bana :)
sersoyda gördümmü hatirlamiyorum balik hafizasi var bende cünkü ama nasil yapiliyo kiz pantalondan hele bi acikla bakalim benim pantalonlardan olur herhal xl nasilsa dötüm sigarim dimi :))
helal olsun sana tatlisim marifetli genc kizin hali baska yaa.s.

çok teşekkür ederim cnm.
ilk başta pantolon bacağını kesiyorum sonra yan dikişlerin birinden açıyorum. daha doğrusu kesiyorum dikiş sökmekle uğraşamam çünkü:) sonra şekil vererek kesiyorum. süslüyorum. burası yaratıcılığa kalmış. sonra birde bakıyorsunki olmuş bitmiş. ne güzel anlattım dimi:)))

sanada yaparım cicim ama isviçreye nasıl yollayacam?

valla benim gibi özürlüye nasil anlatsan ise yaramaz :)
anladiysam arap oliim birdahakine fotolu göstersene tatlisim kare kare nasil yaptigini cidden ilgimi cekdi hayatimda ilk defa dikis yapasim geldi sayende inan
kiz sen yap ben gelir alirim dermisim :)
o isin sakasi bidenem ama ellerin dert görmesin yineliyorum masallah sana canimcigim

Cok guzeller ,bayildimmm.
Ozellikle pembe olana ,masallah ne kadar muntazam olmus a.s.
Zaten mutfak onluklerine karsi bir sempatim var,Oktay ustadan sonra daha da artti bu ilgim kaydirigubbakcemile3

tamam tatlım bidaha yaparken aşama aşama fotolarını çeker eklerim buraya.

Cok guzeller ,bayildimmm.
Ozellikle pembe olana ,masallah ne kadar muntazam olmus a.s.
Zaten mutfak onluklerine karsi bir sempatim var,Oktay ustadan sonra daha da artti bu ilgim kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim
valla bende oktay ustanınkilere bayılıyom. azcık onu izliyim belki daha değişik önlüklerde yaparım:))) 3 tane önlükten sonrasını napacaksam artık.

ayyyyy harika olmuş ya pembeye bayıldımmmmmmm delikafaduldendelikafadulden
Bunları yaparken dikiş makinesi kullandın mı dersem gülmessin dime -tatlicadiarzu-
Ben de dikiş makinası yok ama yapmak istiyorum yapılabilir mi???

dikiş makinesi kullandım cnm. ama sen elinde muntazam dikebilirsen neden olmasın eldede yapablirsin yani. biyeyle kenarlarını döndüm. yaklaşık 4-5 metre biye aldım. kenarlarını döndüm sonra süsledim.

ama ben kot pantalonlusunu istiyom ona göreyerimseniben
benimkilerden bana olmazsa esiminkini feda ederim ayol:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

başka pantolonum kalmadı ama sözlüm askerden gelsin ondan bulurum bitane:))) gösteririm tatlım.

çok ğendim çok güzel olmuş....takım olun diye fırın eldiveni ve tutacak da yapabilirsin.....

çok güzel olmuş walla çok beğendim canım,ellerine sağlık becerikli arkadaşım

çok ğendim çok güzel olmuş....takım olun diye fırın eldiveni ve tutacak da yapabilirsin.....

teşekkür ederima.s.
yaa evet aslında niye benim aklıma gelmedi. elyafım falanda var. makineyi açınca bi el atayaım onlara:))) çok teşekkür ederim ayrıca bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…