diktiğim mutfak önlüklerimm

buarada söylemesem yani yazmasam icimde kalicak halinizada bayildim iyimi :) renk tonlari tam benlik ve oturma odamada cok yakisir hani yani :)

ellerine sağlık canım pembesi tam benlikkhihoyyyt

teşekkür ederim cnma.s.

buarada söylemesem yani yazmasam icimde kalicak halinizada bayildim iyimi :) renk tonlari tam benlik ve oturma odamada cok yakisir hani yani :)

:lepi: annemin zevkidir o bizde çok beğendik. koltuklarımızda lila rengi annemde o halıyı beğenmiş almış çok uydu tamamladı koltukları. beğenmene sevindim cnmŞeniz

yaww şu pembeliyi bende çok beğendimmm.....istiyommmmm

teşekkür ederim serrasucumŞeniz

annenle zevklerimiz ayni ozaman dessene benim koltuklarimda lila ve koyu eflatun :))))

waaww kız sen böle hamaratmıydın
bana ne bende sterem bunlardan çok hoş olmuş çok güzellerrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldıııııııııım kıskandım çok fena inanılmaz güzel olmuşlar yaa bittim !!
tmmy o avatarındaki eylemle bu önlükleri nasıl diktin kaydirigubbakcemile3

ya şaka bir yana gerçekten şaşırdım inanılmaz güzel olmuşlar emeğine sağlık ellerine sağlık Şeniz

teşekkür ederim canım. teveccühün:)))
avatarımdaki eylemi molalarda yaptım:lepi:

herkes onu beğendi. koyu renkle pembe uydu ondn olsa gerek.

Evvet evvet hem o kotpantalondan yapılmıs ya daha bı sexım sankım ya :))))))))

ewet hepsı cok gusel ama o pembelıye bnede bıttım yani...:lepi:
maşallah pek bı hamaratsınız bacım...ellerınıze saglık pek gusel olmuşlar...Şeniz

ewet hepsı cok gusel ama o pembelıye bnede bıttım yani...:lepi:
maşallah pek bı hamaratsınız bacım...ellerınıze saglık pek gusel olmuşlar...Şeniz

teşekkür ederim cnm. lisede tekstil bölümünde okudum dikiş gelir elimden. ama sevmem arada aklıma gelir dikerim sonra uzun süre dikmem:)))))
beğenmene sevindim.Şeniz

ayyy canım ya hepsi birbirinden guzel olmuş valla.. ayrıca maşallahın seri uretime girmişsin :))
ellerine emeğine sağlık tatlım..
bunları daha fazla kişinin görmesi gerek hemen benim tropiğe kopyala lutfennnnnn

teşekkür ederim cnm. valla seri üretime geçtim hatta sana dua bile etti annem:)
tamam kopyalıyorum:)

hiç şaşırmadım tmy o hırkayı ören bunlarıda çok güzel diker harika olmuş demek dikiştende anlıyoruz bu arada varsa başka hünerin mümkünse alıştıra alıştıra göster fena halde sıkıntıya girdim :çok üzgünüm: selma bi yandan tijen biyandan bi de sen başlarsan hergün bi marifet eklemeye düşüp bayılacam artık 2 veletle bırak bişey yapmayı evi zor temizliyorum valla:çok üzgünüm:

teşekkür ederim tatlım. yokyaa ben onları yetişemem. arada esiyo yapıyom sonra tatil ilan ediyorum kendime:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…