C carin Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2013 159 6 38 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi carin #1 arkdaslarım ben konusurken harflerı yutuyorum galıba bazı zaman anlasılmaz cıkıyo agzımdan cıkanlar bıde kekeleme oluyo nadıren napabılırım konusmamı duzeltmek ıcın var mı fıkırlerınız
arkdaslarım ben konusurken harflerı yutuyorum galıba bazı zaman anlasılmaz cıkıyo agzımdan cıkanlar bıde kekeleme oluyo nadıren napabılırım konusmamı duzeltmek ıcın var mı fıkırlerınız
armes2011 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2013 71 11 28 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi carin #2 carin .!.: arkdaslarım ben konusurken harflerı yutuyorum galıba bazı zaman anlasılmaz cıkıyo agzımdan cıkanlar bıde kekeleme oluyo nadıren napabılırım konusmamı duzeltmek ıcın var mı fıkırlerınız Genişletmek için tıkla... yüksek sesle bağıra bağıra kitap okumalısın
carin .!.: arkdaslarım ben konusurken harflerı yutuyorum galıba bazı zaman anlasılmaz cıkıyo agzımdan cıkanlar bıde kekeleme oluyo nadıren napabılırım konusmamı duzeltmek ıcın var mı fıkırlerınız Genişletmek için tıkla... yüksek sesle bağıra bağıra kitap okumalısın
S sessizeller Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2013 52 0 6 34 İstanbul 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi carin #3 carin .!.: arkdaslarım ben konusurken harflerı yutuyorum galıba bazı zaman anlasılmaz cıkıyo agzımdan cıkanlar bıde kekeleme oluyo nadıren napabılırım konusmamı duzeltmek ıcın var mı fıkırlerınız Genişletmek için tıkla... İsmekte diksiyon kursları varmış
carin .!.: arkdaslarım ben konusurken harflerı yutuyorum galıba bazı zaman anlasılmaz cıkıyo agzımdan cıkanlar bıde kekeleme oluyo nadıren napabılırım konusmamı duzeltmek ıcın var mı fıkırlerınız Genişletmek için tıkla... İsmekte diksiyon kursları varmış
C carin Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2013 159 6 38 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi carin #4 kendı kendıme basarabılırım bence kursa vaktım yok :) tesekkurler