Dikleştirme + Slikon Ameliyatı sonrası şekil korumak için

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
Kızlar ameliyat sonrası meme şekli korumak için hangi sütyen en iyi? Ben 2017de meme dikleştirme artı slikon ameliyatı oldum memnunum bunu korumak için medikal sütyen takıyorum yıllardır? Ama onların da askısı kalın bazen kayık yakayla falan tuhaf duruyor ve fiyatları çok artmış durumda. Yeni sütyen alcam siz ne önerirsiniz bir daha sarkma olmaması için hangi sütyen kullanılmalı?

Canım ben de meme dikleştirme ve silikon ameliyatı oldum ama sen işi kendine cok zorlaştırmışsn bu böyle bir süreç değil ki şekil ameliyattan sonra en fazla 3-6 ay içinde oturur ve bir daha değişmez sütyen kullanmazsan ve protezlerin büyükse sadece yarım cm yada bir cm kadar aşşa iner belki o da yıllar içinde olacak birşey.bu ameliyatı özgüven kazanmak ve kendimizi güzel hissetmek için yaptırıyoruz güzel kadınsı sütyenler alıp giymelisin bence ve tadını cıkarmalısın çünkü o memelere artık hiçbirşey olmaz merak etme

Aaa kendinizi fazla yormussunuz. O ameliyattan sonra zaten oldukca dayanikli oluyorlar. Balenli sutyen almaniz yeterli olur lutfen bu kadar endise etmeyin

Protezsiz bile en fazla 2cm duser dedi doktorum gogus, protez buyukse bence sarkma ihtimali yuksek. Ama elbette iyi kaliteli bir sutyen de bunu engelleyebilir, sporcu sutyenine hacet yok.

merhaba nerde ne kadara oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…