Diklestirme+buyutme olanlar yardim

Bakinbu resimdebenim goguslerim gibi sarkiklik var ama diklestirme yapilmadan protez koymuslar hemde kucuk protez 275cc
Eger ben 370 cc koyarsal bir de hight olursa guzel olmazmi demekki diklestirmesiz de guzel durabiliyor rassig esmeraldam sizce ?

Eklentiler

• image.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 110
Buda 325 cc bundada diklestirme yapilmamis

Eklentiler

• image.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 138
Zekeriya bey neler yazmis bana

Anestezi: genel anestezi
Dren: genellikle kullanıyorumki bu hasta için büyük avantaj
Protez:mentor ve allergan
Sütyeni biz veriyoruz
Yuvarlak için görüşünce karar vereceğiz

Drene ne gerek vardi simdi

Bu fotodaki önceki hali benim önceki halim gibi..Ama benim meme dokum daha fazla idi..
O zaman bende senin gibiyim diyebilirim sadece gogus ucu cevrem cok genis oldugundan daha sarkik gibi duruyor desem

O zaman bende senin gibiyim diyebilirim sadece gogus ucu cevrem cok genis oldugundan daha sarkik gibi duruyor desem
Çok kafana takıyorsun canım..Sonuçta sen ne dersen o yapılacak.. Belki gerçekten dikleştirmeye gerek duyulmayacak fotolardan öyle duruyor yada meme ucundan dolayı..Ama bu tarz gögüsler sarkık gibi gösterir zaten.Yapısal bir durum.Meme ucu küçültülüp taşınmadığı sürece bu görüntüyü verir.Önemli olan senin beğenmen ve mutlu olman.. Izsiz bir yöntem için meme ucundan dikleştirme daha iyi sonuç verir bence.Diğeri izli bir operasyon zaten sende istemiyorsun iz.. Yada sadece protez ile toparlama Bence sen bundan memnun kalırsın

Göğüs büyütme icin ne yapmalı peki

Evet canim haklisin ama eger diklestirme olmassa hasana beye gidecegim ya :) ondan halen arastirma yapiyorum illede hasan izli bir operasyon yaptirmicam zaten o kesin esim diyor zaten iz gormektense kucuk sarkik meme gormem daha iyi diyor

Buda diklestirme yok :)

Eklentiler

• image.jpg
    179,2 KB · Görüntüleme: 134
Masaj yaglar falan ya da icebilecegimiz bir sey ama ben de sanmıyorum kesin çözüm olduğunu peki silikon avantaj ve dezavantajları neler
Avantaji kesin buyucekler ve mutlu olacaksin desavantaj yok sayilir bence:)

Bildiğim kadarıyla yok. Değişik maddeler kullanan doktorlar duymuştum ama sonuçta hep içeri bir şey takılıyor yani.

Bildiğim kadarıyla yok. Değişik maddeler kullanan doktorlar duymuştum ama sonuçta hep içeri bir şey takılıyor yani.
Evet yada yag dolgu olabilir kendi yaglarindan varsa tabi ama zayiflayincada eriyebîir diye duydum

Avantaji kesin buyucekler ve mutlu olacaksin desavantaj yok sayilir bence:)
Doğumdan sonra göğüs buyuyecegi icin sarkma olmaz mi daha kötü durur bence bi de silikon olunca ayrıca o dikiş izleri nasıl olacak acisi falan da olur

Doğumdan sonra göğüs buyuyecegi icin sarkma olmaz mi daha kötü durur bence bi de silikon olunca ayrıca o dikiş izleri nasıl olacak acisi falan da olur
Mumkunse tabiki digumdan sonra daha iyi olur cunku kilo alinca degisebilir gogusler

Buda 325 cc bundada diklestirme yapilmamis
Canım bu resmi nerden buldun
Bence bu iki farklı insan, ne kolları incelikleri benziyor nede boyun kemikleri. Hemde hiç diklestirmuşe benzemiyor. Ozaman her memedokusu azalan herkese dikleştirme gerekir, baksana dikleştirmeden sonra bile altta kıvırım var. Ben anlamadım. Ozaman banada dikleştirme gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…