Bu fotodaki önceki hali benim önceki halim gibi..Ama benim meme dokum daha fazla idi..Buda 325 cc bundada diklestirme yapilmamis
O zaman bende senin gibiyim diyebilirim sadece gogus ucu cevrem cok genis oldugundan daha sarkik gibi duruyor desemBu fotodaki önceki hali benim önceki halim gibi..Ama benim meme dokum daha fazla idi..
Çok kafana takıyorsun canım..Sonuçta sen ne dersen o yapılacak.. Belki gerçekten dikleştirmeye gerek duyulmayacak fotolardan öyle duruyor yada meme ucundan dolayı..Ama bu tarz gögüsler sarkık gibi gösterir zaten.Yapısal bir durum.Meme ucu küçültülüp taşınmadığı sürece bu görüntüyü verir.Önemli olan senin beğenmen ve mutlu olman.. Izsiz bir yöntem için meme ucundan dikleştirme daha iyi sonuç verir bence.Diğeri izli bir operasyon zaten sende istemiyorsun iz.. Yada sadece protez ile toparlamaO zaman bende senin gibiyim diyebilirim sadece gogus ucu cevrem cok genis oldugundan daha sarkik gibi duruyor desem
Evet canim haklisin ama eger diklestirme olmassa hasana beye gidecegim ya :) ondan halen arastirma yapiyorum illede hasanÇok kafana takıyorsun canım..Sonuçta sen ne dersen o yapılacak.. Belki gerçekten dikleştirmeye gerek duyulmayacak fotolardan öyle duruyor yada meme ucundan dolayı..Ama bu tarz gögüsler sarkık gibi gösterir zaten.Yapısal bir durum.Meme ucu küçültülüp taşınmadığı sürece bu görüntüyü verir.Önemli olan senin beğenmen ve mutlu olman.. Izsiz bir yöntem için meme ucundan dikleştirme daha iyi sonuç verir bence.Diğeri izli bir operasyon zaten sende istemiyorsun iz.. Yada sadece protez ile toparlamaBence sen bundan memnun kalırsın
Buda diklestirme yok :)Bakinbu resimdebenim goguslerim gibi sarkiklik var ama diklestirme yapilmadan protez koymuslar hemde kucuk protez 275cc
Eger ben 370 cc koyarsal bir de hight olursa guzel olmazmi demekki diklestirmesiz de guzel durabiliyorrassig esmeraldam sizce ?
Silikon :)Göğüs büyütme icin ne yapmalı peki
Vallahi canim bilmiyorum bence yokturSilikonsuz bi çözüm yok mu
Masaj yaglar falan ya da icebilecegimiz bir seyVallahi canim bilmiyorum bence yoktur
Avantaji kesin buyucekler ve mutlu olacaksin desavantaj yok sayilir bence:)Masaj yaglar falan ya da icebilecegimiz bir seyama ben de sanmıyorum kesin çözüm olduğunu peki silikon avantaj ve dezavantajları neler
Evet yada yag dolgu olabilir kendi yaglarindan varsa tabi ama zayiflayincada eriyebîir diye duydumBildiğim kadarıyla yok. Değişik maddeler kullanan doktorlar duymuştum ama sonuçta hep içeri bir şey takılıyor yani.
Doğumdan sonra göğüs buyuyecegi icin sarkma olmaz mi daha kötü durur bence bi de silikon olunca ayrıca o dikiş izleri nasıl olacak acisi falan da olurAvantaji kesin buyucekler ve mutlu olacaksin desavantaj yok sayilir bence:)
Mumkunse tabiki digumdan sonra daha iyi olur cunku kilo alinca degisebilir goguslerDoğumdan sonra göğüs buyuyecegi icin sarkma olmaz mi daha kötü durur bence bi de silikon olunca ayrıca o dikiş izleri nasıl olacak acisi falan da olur
Canım bu resmi nerden buldunBuda 325 cc bundada diklestirme yapilmamis
Bunda bence (doktor felan değilim ve tecrübelide değilim) sanki daha büyük protez konsaymış, daha güzel sonuç alırmış, ama bilemicemBuda diklestirme yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?