• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diklestirme+buyutme olanlar yardim

Canım bu resmi nerden buldun
Bence bu iki farklı insan, ne kolları incelikleri benziyor nede boyun kemikleri. Hemde hiç diklestirmuşe benzemiyor. Ozaman her memedokusu azalan herkese dikleştirme gerekir, baksana dikleştirmeden sonra bile altta kıvırım var. Ben anlamadım. Ozaman banada dikleştirme gerekecek o_O
Pardon yanliş okumuşum dikleştirme yapılmamış ben yapılmış diye okudum.

Bakinbu resimdebenim goguslerim gibi sarkiklik var ama diklestirme yapilmadan protez koymuslar hemde kucuk protez 275cc :KK64:
Eger ben 370 cc koyarsal bir de hight olursa guzel olmazmi demekki diklestirmesiz de guzel durabiliyor rassig rassig esmeraldam esmeraldam sizce ?
Zaten bunun daha neresine dikleştirecektiki doktor, ağzına kadar gelmiş :KK57:

Bakinbu resimdebenim goguslerim gibi sarkiklik var ama diklestirme yapilmadan protez koymuslar hemde kucuk protez 275cc :KK64:
Eger ben 370 cc koyarsal bir de hight olursa guzel olmazmi demekki diklestirmesiz de guzel durabiliyor rassig rassig esmeraldam esmeraldam sizce ?
Canim sen fazla kafani takma..sende diklestirme gerekbolsa bile meme ucundan olur demis doktor.zaten izsiz olur meme ucundan.bence senin gögüsler zaten bu resimdekinden büyük.bunlarla kiyaslama kendini.sanirim senin gögüs yapin 350ncc alir.benim bile 350 oldu yapima göre.benim önceki haline baktin mi sen?

Canim sen fazla kafani takma..sende diklestirme gerekbolsa bile meme ucundan olur demis doktor.zaten izsiz olur meme ucundan.bence senin gögüsler zaten bu resimdekinden büyük.bunlarla kiyaslama kendini.sanirim senin gögüs yapin 350ncc alir.benim bile 350 oldu yapima göre.benim önceki haline baktin mi sen?
Kafama taktigdan degil canim eger diklestirme olursa lipoyu yaptiramicam resimlerini gordum canim ayni benim gibi ama daha az dokun vardi sanki ama simdilik diklestirmeyi yapacagim sanirim cunku bide mutlu olmazsam bi daha ameliat olmak istemem :)

Back