Sana nasil bir diklestirme onerdiler cnm?cnm ben de hem diklestirme hem buyutme olacagim .doktorum ikisi de olmali iyi bir sonuc icin dedi.tek operasyonla tatmin olmazsin dedi
diklestirme +silikon olacagi icin lolipop sekli olacak.iz tamamen bunyeye bagli.bir arkadasim var bu operasyonu olan hic iz yok nerdeyseSana nasil bir diklestirme onerdiler cnm?
Ben simdi meme ucu diklestirme sectim zekeriya kul ile hayirlisin bakalim cunku iz istemiyorum
Evet canim bende cok yukarda dimdik bir goruntu istemiyorum zaten dogaliktan yanayim cokta yapili bir meme istemiyorum :) bakalim beni doktor gordukten sonra fikrini bile degistirebilir cunku resimle anlasilmaz dokunmasi gerek olcmesi gerekcanım bence bir kaç doktorla görüş bende 2 çocuktan sonra ameliyat oldum banada dikleştirme gerekli dediler ama selçuk beyle görüştüğümde silikon doldurur dedi gerek hiç yok ben ısrar ettim hatta hocam dedim gerekliyse olsun ya neden ki boşuna yapalım toplar dedi benimde sarkıktı emzirdikten sonra inan dikleştirme olsaymış ne olurdu bilmiyorum ameliyattan sonra cok yukarda olurdu doktor söylemişti o yüzden diyorum hemen karar verme morlukları düşünme canım benimde moraran bir tenim var ama geçici bir durum
Evet bir konu acmistim canim ama o kadar cok kisi den iki kisi cevap verdi napalim demekki benim durumda olan azmisforum açman iyi olmuş cnm doktoruna karar vermişsin hayırlı olsun inş cok ama cok mutlu olacaksın.
Hayırlı olsun canım..Yine bir doktor değiştirme durumu var sanırımSana nasil bir diklestirme onerdiler cnm?
Ben simdi meme ucu diklestirme sectim zekeriya kul ile hayirlisin bakalim cunku iz istemiyorum
Evet canim dr hasan beyle ne yazikki anlasamadikHayırlı olsun canım..Yine bir doktor değiştirme durumu var sanırımGörüştünmü Zekeriya bey ile,ne önerdi ne dedi tam olarak?
Bencede su an mutlusun iyi yapmissin secimini canim simdi ben de koltuk alti kesisini istemiyorum heralde bana diklestirme yapilacagi icin meme ucundan yerlestirir protezi sanirimBu arada bende ameliyat öncesi Zekeriya bey ile görüşmüştüm.Bana dual plan,350 cc koltukaltı kesisi ile yuvarlak protez olır demişti.Gögüs yapımı çok çok beğenmişti,dikleştirme asla gerek yok.Şekli çok güzel,harika gögüslerin olur demişti.. Ben kesi yeri olarak koltukları kesisi istemedim,meme altıda olır demişti.. Ama kendisi koltukaltı kesisini tercih ediyor genelde. Birde boyut beni kesmemiştiiyikide bu konuda ısrarcı olup araştırmalara devam etmişim :) Cidden mutsuz olurdum..
Evet cnm hayirlisi yinede diklestirme onermezse hasan beye giderim geldigim gun aksam beni kontrol edecek zekiriya bey bakalim ne diyecek :)Meme ucundan dikleştirme yaparsa başka yerden kesi kesmez.Yani kesmemesi lazım yeterli çünkü.Gerçi forumda neler gördük nelerde !
Dual plan ile kas altı aynı sayılır.Hatta bence aynı.. Koltukaltı kesisinde zaten başka yöntem alternatifi yok... Yani kas üstü yada Kas zarı altı olmaz. Senin herşey görüşme gününde belli olur zaten
Tamam canım,görüşürüz zaten.Olmazsa beraber gideriz Zekeriya beyeEvet cnm hayirlisi yinede diklestirme onermezse hasan beye giderim geldigim gun aksam beni kontrol edecek zekiriya bey bakalim ne diyecek :)
Seni gorunce artik wowww der hatirlarsa :))Tamam canım,görüşürüz zaten.Olmazsa beraber gideriz Zekeriya beye
Dört buçuk,beş sene geçmiş bir görüşmeyi hatırlayacağını sanmıyorumSeni gorunce artik wowww der hatirlarsa :))
Hahhaa vallahi ya alemsinDört buçuk,beş sene geçmiş bir görüşmeyi hatırlayacağını sanmıyorumAma şöyle derim...Hatırladımızmı,bundan beş sene önce memesiz ama gururlu bir genç kadın vardı karşınızda..Bakın şimdi o ne oldu der montun önünü açarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?