Dikkat yardım

leon4056

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
29
0
36
Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 2.5 yıllık evliyim. Son iki yıldır eşim ile karı koca ilişkimiz yok. Her şeyi denedim. İyilikle güzellikle konuştum, yanında olduğumu bunu birlikte aşacağımızı istersek başaracağımızı söyledim. Bu süreçte hiç yataklarımı ayırmadım. 1 gün surat aşmadım. Hep düzelir ümidi ile bekledim. Olmuyor olmuyor. Lütfen yardımcı olun.
Bir evladımız olsun dediğimde “ben seninle zeki bir kadınsın diye evlendim. Sağlığımız yerinde bu nerden çıktı şeklinde cevaplar ile karşılaştım. Bundan sora bende bir şey İstemiyorum. Yaşım 33.
(Eşimin fiziksel hiç bir sorunu yok)
Başka biri de yok takip ettim. Uygulamalar indirdim hiç bir şey yok. :KK43:(

Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 2.5 yıllık evliyim. Son iki yıldır eşim ile karı koca ilişkimiz yok. Her şeyi denedim. İyilikle güzellikle konuştum, yanında olduğumu bunu birlikte aşacağımızı istersek başaracağımızı söyledim. Bu süreçte hiç yataklarımı ayırmadım. 1 gün surat aşmadım. Hep düzelir ümidi ile bekledim. Olmuyor olmuyor. Lütfen yardımcı olun.
Bir evladımız olsun dediğimde “ben seninle zeki bir kadınsın diye evlendim. Sağlığımız yerinde bu nerden çıktı şeklinde cevaplar ile karşılaştım. Bundan sora bende bir şey İstemiyorum. Yaşım 33.
Eşinizin yaptığı şey gerçekten çok saçma
Sorun ne onu anlayamadım yani eşinizin sizinle birlikte olmak istememesinin sebebi ne ?
Eğer sebebi yoksa ve birbirinizi seviyorsanız söylediği çok anlamsız geldi ne demek Zeki bir kadınsın diye evlendim ?
Bence eşiniz ile birlikte evlilik terapistine görünmenizde yarar var sizi cinsellikten ve anne olmaktan alıkoyamaz 👍

Eşinizin yaptığı şey gerçekten çok saçma
Sorun ne onu anlayamadım yani eşinizin sizinle birlikte olmak istememesinin sebebi ne ?
Eğer sebebi yoksa ve birbirinizi seviyorsanız söylediği çok anlamsız geldi ne demek Zeki bir kadınsın diye evlendim ?
Bence eşiniz ile birlikte evlilik terapistine görünmenizde yarar var sizi cinsellikten ve anne olmaktan alıkoyamaz 👍
Sevgi de artık yıpranmış geçti. Bir şey hissetmemek çok kötü

Konunuz yanlış yerde. Mune Mune abla uygun başlığa taşırsa daha çok görünür ve tavsiye alırsınız.

evlendiği zeki kadın olun ve poposuna tekmeyi koyun. sevişmek aptal işi miymiş, ba ba ba ba

Şoktayım şuan. Nasıl tahammül ediyorsun şu adama. Eşin gelmesede sen bi uzmana durumunu anlat, nasıl bişeyin icinde olduğunu iyi kötü analiz et ve ona göre kararını ver. Adam gay midir aseksüel midir nedir belli değil. Senin hayatindan çalmasına izin verme, lütfeeen 🙏 bu kadar fedakâr olmak zorunda değilsin.

Çokmuş haklısınız. Hep sabır çektim. Üroloğa gitmeyi kabul etti geçen hafta zorla. Gittik hiçbir problem yok. BAzı kötü anlar da yaşadık ama benim uzaklaşmam lazımken o yaptı. Şaşkınım üzgünüm

Çokmuş haklısınız. Hep sabır çektim. Üroloğa gitmeyi kabul etti geçen hafta zorla. Gittik hiçbir problem yok. BAzı kötü anlar da yaşadık ama benim uzaklaşmam lazımken o yaptı. Şaşkınım üzgünüm
Şoktayım şuan. Nasıl tahammül ediyorsun şu adama. Eşin gelmesede sen bi uzmana durumunu anlat, nasıl bişeyin icinde olduğunu iyi kötü analiz et ve ona göre kararını ver. Adam gay midir aseksüel midir nedir belli değil. Senin hayatindan çalmasına izin verme, lütfeeen 🙏 bu kadar fedakâr olmak zorunda değilsin.
KAdının biri de psikoloğa yazmış. 7 aylık hamileyim elimmiş Harika biri yalnız erken boşalma sorunu var boşanmalı mıyım? herkesin derdi ayrı demekse😂😂

Kötü anlardan kastın ne canım ? Psikolojik olarak da davranıyor olabilir mi

Açtığınız konuyu yeni gördüm.
Evet bakın aradan onca zaman geçmiş ilerleme olmamış.
Ben de çok uzun süre gittim terapistlere vs olmadı cinsel isteksizlik çok zor çözülen bir sorun.
Erken boşalma vs yine çözülüyor aşama kat ediliyor.
Ama böyle aseksuel adamlar düzelmiyor malesef.
Tavsiyem kendi hayatiniza bakın bosanirsaniz maddi özgürlüğünuz vs var mı ?
Bu evlilikte ihtiyaçlarınız görmezden geliniyor mutlu olamazsınız.

Arkadaşlar merhaba.
muhtemelen geydir. sizden hoşlanmıyordur. ailesini ve çevresini memnun etmek adına evlenmiştir.

Üzgünüm ama sizin anlayamayacağınız ve çözemeyeceğiniz ciddi bir problem var ortada.. 2.5 yıl çok uzun bi süre

X