Dikkat yardım

YAA ilk başlarda yaptı ama
geylerde yapar. belkide kadınlara karşı ilgisi olmadığına emin oldu beraber olduktan sonra. bir sürü dinamik vardır ama başka bir kadınla beraberliği yoksa muhtemelen aseksüel yada gey. bu kabul edilmesi onun içinde senin içinde zor. hayatını ona göre değil kendi tercihlerine göre yaşa derim.

Evett var ve ben çözemiyorum. Bu arada 3. Yıla girdik. Malesef üzgünüm. Çocuk istiyorum yaş 34
hem yaşını vurguluyorsun hemde bu insana vakit harcıyorsun. 3 yıldır mutsuzsun. belliki iyi davranmadığı zamanlarda olmuş. bu artık onun değil senin hatan olmaya başlamış. hala neyin sabrını göstermeye çalışıyorsun çok ilginç. aşırı sinir bozucu bir tutumun var ve bence sende doktora görünmelisin. 3 senede bu adamla ayrılıp belkide çok seveceğin bir adamla evlenmiş olacaktın ve çocuğun olmuş olacaktı. falan filan :)

hem yaşını vurguluyorsun hemde bu insana vakit harcıyorsun. 3 yıldır mutsuzsun. belliki iyi davranmadığı zamanlarda olmuş. bu artık onun değil senin hatan olmaya başlamış. hala neyin sabrını göstermeye çalışıyorsun çok ilginç. aşırı sinir bozucu bir tutumun var ve bence sende doktora görünmelisin. 3 senede bu adamla ayrılıp belkide çok seveceğin bir adamla evlenmiş olacaktın ve çocuğun olmuş olacaktı. falan filan :)
Emin ol kimsem yok ve hiçbir sey kolay değil.

X