- 30 Eylül 2024
- 174
- 60
- 13
- Konu Sahibi Annelikyolu
Merhaba arkadaşlar, aranızda ilk tüp bebek denemesinde pozitif gören var mı ? Gören varsa kaç yumurta toplantı? Kaç tanesi döllendi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk denememde pozitif gördümMerhaba arkadaşlar, aranızda ilk tüp bebek denemesinde pozitif gören var mı ? Gören varsa kaç yumurta toplantı? Kaç tanesi döllendi?
Merhaba hayirli olsun. Pgt yaptirmis miydiniz?Ben ilk denememde pozitif gördüm
28 tane toplandı 16 tanesi döllendi 13 tanesi iyi kaliteydi 6 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu kalan 7 tanesi Malesef 5. Güne ulaşamadı
3. Gün embriyosu ile hamileyim
Merhaba teşekkür ederimMerhaba hayirli olsun. Pgt yaptirmis miydiniz?
Ben gördüm ilk denememde gerçi daha net değil ama bugün 9.günüm transferimin sabah test yaptım çıktı 2 çizgi birden cuma günü kanda daha belli olacak inşallah ama kime göstersem var dediler kaşık ağrım göğsüm ve belimin ortası çok ağrıyor darısı inşallah başına olur kuzum bende çok çabaladım 2018 den beri çabalıyorum ümit Allah’tandır ama gerçi bu benim ilk tüp bebek deneyişim yıllarca normal olur diye bekledik ama nasip olmadı Kıbrıs’da yaptık bütün işlemi 14 tane yumurta toplandı benden 7 si öldü diğer 7 si 5. Günü gördü şükür dondurdular hepsini daha sonra iğne ilaçlara başladık 19. Gün çağırdılar transfer için doktor çift embriyo verdi olumlu konuştu bende iyiye yormak istiyorm ama kuzum bende sorun yokdu eşimde sprem hareketsizliğinden dolayı olmuyordu bizim çocuğumuz inşallah bu sefer oldu diyorum teste 2 çizgi belirdi şükürMerhaba arkadaşlar, aranızda ilk tüp bebek denemesinde pozitif gören var mı ? Gören varsa kaç yumurta toplantı? Kaç tanesi döllendi?
İkizmi tuttu acaba ?Merhaba bende ilk deneme de pozitif gördüm. 29 yumurta toplandı 14üne işlem yapıldı 9 döllendi. Geriye 8 embriyo donduruldu. Daha sonra iki tane transfer ettik. Şu an gebeyim. Geriye kalan 6 tanesini de dondurduk.
3 cu gune pgt yapılmıyorMerhaba hayirli olsun. Pgt yaptirmis miydiniz?
Öyle mi, bilmiyordum, benim embriyolarım da pgtsiz de merak ettim o yüzden, cevap için teşekkürler3 cu gune pgt yapılmıyor
Hayırlı olsun ne güzel, benimkiler de pgtsiz inşallah tutar.Merhaba teşekkür ederimHayır yaptırmamıştım
3 cu gune pgt yapılmıyor
Darısı başınıza inşallahHayırlı olsun ne güzel, benimkiler de pgtsiz inşallah tutar.
28 tane yumurtanız varken doğal yoldan hamilelik olmadı mı?Ben ilk denememde pozitif gördüm
28 tane toplandı 16 tanesi döllendi 13 tanesi iyi kaliteydi 6 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu kalan 7 tanesi Malesef 5. Güne ulaşamadı
3. Gün embriyosu ile hamileyim
Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.Ben gördüm ilk denememde gerçi daha net değil ama bugün 9.günüm transferimin sabah test yaptım çıktı 2 çizgi birden cuma günü kanda daha belli olacak inşallah ama kime göstersem var dediler kaşık ağrım göğsüm ve belimin ortası çok ağrıyor darısı inşallah başına olur kuzum bende çok çabaladım 2018 den beri çabalıyorum ümit Allah’tandır ama gerçi bu benim ilk tüp bebek deneyişim yıllarca normal olur diye bekledik ama nasip olmadı Kıbrıs’da yaptık bütün işlemi 14 tane yumurta toplandı benden 7 si öldü diğer 7 si 5. Günü gördü şükür dondurdular hepsini daha sonra iğne ilaçlara başladık 19. Gün çağırdılar transfer için doktor çift embriyo verdi olumlu konuştu bende iyiye yormak istiyorm ama kuzum bende sorun yokdu eşimde sprem hareketsizliğinden dolayı olmuyordu bizim çocuğumuz inşallah bu sefer oldu diyorum teste 2 çizgi belirdi şükürçok çabaladım Rabbim sefasını sürmemi nasip eylesin.
Evet bende yenı öğrendim , benee pgtlı 5 cı gun , ama doktorda sordım 3 cu gune yapılmıyormuş pgt mutlaka 5 cı gune gelmesı gerekmişÖyle mi, bilmiyordum, benim embriyolarım da pgtsiz de merak ettim o yüzden, cevap için teşekkürler
Hayır olmadı evliliğin başından beri korunmadık ve ben pkos olduğumu öğrendim eşimde ciddi sorun vardı doğal yolla biraz zordu28 tane yumurtanız varken doğal yoldan hamilelik olmadı mı?
Cok sukur evet, daha cok basindayim amaMerhaba arkadaşlar, aranızda ilk tüp bebek denemesinde pozitif gören var mı ? Gören varsa kaç yumurta toplantı? Kaç tanesi döllendi?
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahCok sukur evet, daha cok basindayim amabende cikolata kisti, esimde de yogun sperm faktoru vardi malesef. Total 5 tane besinci gun embriyomuz oldu, 2si pgt den saglikli geldi. Birini transfer oldum
Amin tesekkur ederim hepimiz kucagimiza saglicakla alip anne olalim insallahSağlıcakla kucağınıza alın inşallahbenim transferim bugün oldu. 4 yumurta toplantı. 3’ü öldü. 1 tanesi döllendi. O transfer oldu.
Merhaba, tebrik ederim:) PGT sonucunu kac gunde aldiniz acaba?Cok sukur evet, daha cok basindayim amabende cikolata kisti, esimde de yogun sperm faktoru vardi malesef. Total 5 tane besinci gun embriyomuz oldu, 2si pgt den saglikli geldi. Birini transfer oldum