Kışla aram hiç iyi değildir sevmem ruhum daralır kapalı hava soğukbuz gibi hava offf ki offfff
Yazın gelmesine daha 7 ay var bitmez geçmez artık
Her mevsimin ayrı güzelliği olsa da benim.mevsimin yaz
ama sunuda düsünDaha şimdiden kardan adam görmek istemiyorum, bot, çizme, kazak ve montları protesto ediyorum
Yaşasın şortlar
Biz cam önündeyiz birde cam dışındakiler var, evsiz garibanlar, soğuktan donan kedi köpekler kuşlarama sunuda düsün
bembeyaz kar yagiyor cayini demlemissin kitap elinde cam önünde izlemek
bende kis ayini seviyorumyazin pisiyoruz
o konudan bakarsak haklisin Mune,bende o disardaki soguktan eve kacarken onlari düsünüyorumBiz cam önündeyiz birde cam dışındakiler var, evsiz garibanlar, soğuktan donan kedi köpekler kuşlar
Diyorum ya Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama soğukta sokakta donmuş evsiz haberleri duyacağız bu Kış'ta, hemde bizim ülkemizde, kaçımız açacak kapısını garibanlara, kaç kişi donmak üzere olan bir kediye sıcak bir yuva sağlayacak?
Allah affetsin sevmiyorum Kış mevsimini
Amin inşallah, ya aslında evsizlere kış mevsimini geçirecekleri barınaklar yapsa ya Devlet, evsizler kayıt altına alınarak bu barınaklara yerleştirilse, günde 3 öğün sıcak yemek çıksa orda, gönüllülerden Oluşan bir ekip kurulsa, çok soğuklarda spor salonlarına yerleştiriyorlar, öyle olmaz, insanlar havalar soğuyunca nereye sığınacağını bilemiyor ama her ilde belli yerlerde barınaklar olsa insanlar gider kalır.Evet telle yazıp düzelttim derken baktım ki aynı şeyler
Dilerim bizim gibi dua edenleri duyar ve evsizlere ve hayvanlara bir imkân sunar
Rabbim...
Keşke her ilde böyle çalışmalar yapılsa..Amin inşallah, ya aslında evsizlere kış mevsimini geçirecekleri barınaklar yapsa ya Devlet, evsizler kayıt altına alınarak bu barınaklara yerleştirilse, günde 3 öğün sıcak yemek çıksa orda, gönüllülerden Oluşan bir ekip kurulsa, çok soğuklarda spor salonlarına yerleştiriyorlar, öyle olmaz, insanlar havalar soğuyunca nereye sığınacağını bilemiyor ama her ilde belli yerlerde barınaklar olsa insanlar gider kalır.
Bahar gelince de barınak kapatılır birtek yemek dağıtımı yapılır.
Sokak hayvanları içinde yerler yapılabilir.
Keşke her ilde böyle çalışmalar yapılsa..
Bunlar çok zor şeyler değil aslındaYapılmalı aslında, devletin asli görevlerinden biridir bu.
Seçim beyannamelerinde dahi bu insanlar düşünülmüyor, belki ülkenin refah düzeyine Gölge düşecek endişesi yüzündendir ama ben böyle bir adım atılsa tebrik ederim.
Sokaklarda, ATM'lerin içinde, hastane bekleme salonlarında, inşaatlarda Kışı geçirmeye çalışan çok evsiz var.
Her Şehirde belli Başlı yerlere barınaklar inşa edilse ben eminim gönüllü Çalışacak elemanlarda olur, ücretsiz bir hat yapsalar evsizler arayıp Bulundukları yere en yakın barınağı öğrense, hatta bulunduğu yerden belediyeler tahsis edilecek araçlarla alınsalar, bir sıcak Çorba geçse midelerinden, sıcak bir yatakta yatsalar, çalışabilecek durumda olanlara iş imkanı sağlansa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?