Dikkat meteorolojiden kar uyarısı

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
295.696
609.701
1.098
43
Malatya

Meteoroloji, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in bin 800 metre üzerindeki dağlık alanlarında karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış görüleceği konusunda uyurıda bulundu.
Yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Bartın, Kastamonu, Çankırı, Sivas, Elazığ ve Kırklareli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in bin 800 metre üzerindeki dağlık alanlarında karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ve Van çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 mm), Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz Kıyıları ve Güney Ege Kıyıları ile zamanla Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 20 derece
İstanbul: Parçalı bulutlu 22 derece
İzmir: Az bulutlu 25 derece
Adana: Parçalı bulutlu 29 derece
Antalya: Az bulutlu ve açık 27 derece
Samsun: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18 derece
Trabzon: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor 18 derece
Erzurum: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 11 derece
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 23 derece.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3...yarisi&utm_campaign=gundem_sondakikahaberleri

Geldi gene kara kış Allahım sen yardımcımız ol mevsimlerden de hiç bişey anlamaz olduk

Kışla aram hiç iyi değildir sevmem ruhum daralır kapalı hava soğukbuz gibi hava offf ki offfff

Yazın gelmesine daha 7 ay var bitmez geçmez artık

Her mevsimin ayrı güzelliği olsa da benim.mevsimin yaz

Kışla aram hiç iyi değildir sevmem ruhum daralır kapalı hava soğukbuz gibi hava offf ki offfff

Yazın gelmesine daha 7 ay var bitmez geçmez artık

Her mevsimin ayrı güzelliği olsa da benim.mevsimin yaz
4 mevsimin yaratılmasının vardır bir sebebi hikmeti fakat benim mevsimimde Yaz.
Bahar'da doğmuşum zaten, sıcak havayı çok severim, üşümekten hiç hoşlanmam

İnsanın ne giyeceğini şaşırdığı mevsim geçişi en sevmediğim
Alta şort üste hırka giyen mi dersin, yazlık giyip çizmeyle dolaşan mı dersin, her mevsimin yaşandığı o geçiş dönemini sevmiyorum kış gelecekse hemen yarın gelsin

Daha şimdiden kardan adam görmek istemiyorum, bot, çizme, kazak ve montları protesto ediyorum
Yaşasın şortlar
ama sunuda düsün
bembeyaz kar yagiyor cayini demlemissin kitap elinde cam önünde izlemek
bende kis ayini seviyorum yazin pisiyoruz

Mune cim benim kan değerlerin çok düşük yazın bile üşüyen ben kışın donarim ust uste giyinmeyi hiç sevmem kapı pencere kapalı daral gelir valla bende şubat doğumluyum kışla aram yok.

balkonda oturup çay içme yada karpuz yeme keyfini özlüyorum

Hem yaz mevsimi fakir mevsimi de kış çok sıkıntılı maddi imkânı az kişilere

Bugün haberler de gördüm Suriyelileri uzun bir kış mevsimi dondurucu geceler gündüzler var.

Allahım acısın onlara bi sebeb yaratsin soğukta kalmasinlar

ama sunuda düsün
bembeyaz kar yagiyor cayini demlemissin kitap elinde cam önünde izlemek
bende kis ayini seviyorum yazin pisiyoruz
Biz cam önündeyiz birde cam dışındakiler var, evsiz garibanlar, soğuktan donan kedi köpekler kuşlar

Diyorum ya Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama soğukta sokakta donmuş evsiz haberleri duyacağız bu Kış'ta, hemde bizim ülkemizde, kaçımız açacak kapısını garibanlara, kaç kişi donmak üzere olan bir kediye sıcak bir yuva sağlayacak?

Allah affetsin sevmiyorum Kış mevsimini

o konudan bakarsak haklisin Mune,bende o disardaki soguktan eve kacarken onlari düsünüyorum
ALLAH yardimcilari olsun

Evet telle yazıp düzelttim derken baktım ki aynı şeyler

Dilerim bizim gibi dua edenleri duyar ve evsizlere ve hayvanlara bir imkân sunar

Rabbim...

Evet telle yazıp düzelttim derken baktım ki aynı şeyler

Dilerim bizim gibi dua edenleri duyar ve evsizlere ve hayvanlara bir imkân sunar

Rabbim...
Amin inşallah, ya aslında evsizlere kış mevsimini geçirecekleri barınaklar yapsa ya Devlet, evsizler kayıt altına alınarak bu barınaklara yerleştirilse, günde 3 öğün sıcak yemek çıksa orda, gönüllülerden Oluşan bir ekip kurulsa, çok soğuklarda spor salonlarına yerleştiriyorlar, öyle olmaz, insanlar havalar soğuyunca nereye sığınacağını bilemiyor ama her ilde belli yerlerde barınaklar olsa insanlar gider kalır.

Bahar gelince de barınak kapatılır birtek yemek dağıtımı yapılır.
Sokak hayvanları içinde yerler yapılabilir.

Keşke her ilde böyle çalışmalar yapılsa..

Keşke her ilde böyle çalışmalar yapılsa..

Yapılmalı aslında, devletin asli görevlerinden biridir bu.
Seçim beyannamelerinde dahi bu insanlar düşünülmüyor, belki ülkenin refah düzeyine Gölge düşecek endişesi yüzündendir ama ben böyle bir adım atılsa tebrik ederim.
Sokaklarda, ATM'lerin içinde, hastane bekleme salonlarında, inşaatlarda Kışı geçirmeye çalışan çok evsiz var.
Her Şehirde belli Başlı yerlere barınaklar inşa edilse ben eminim gönüllü Çalışacak elemanlarda olur, ücretsiz bir hat yapsalar evsizler arayıp Bulundukları yere en yakın barınağı öğrense, hatta bulunduğu yerden belediyeler tahsis edilecek araçlarla alınsalar, bir sıcak Çorba geçse midelerinden, sıcak bir yatakta yatsalar, çalışabilecek durumda olanlara iş imkanı sağlansa.

Bunlar çok zor şeyler değil aslındaAma yapılmıyor
Dediğin gibi bir sürü gönüllü çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…