• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat meteorolojiden kar uyarısı

Bunlar çok zor şeyler değil aslında:KK51:Ama yapılmıyor:KK43:
Dediğin gibi bir sürü gönüllü çıkar:KK51:
Zor değil tabii, herşeye kaynak bulunuyor bir evsizlere mi bulunamayacak, üstelik sosyal sorumluluk projesi gibi algılanırsa insanlar maddi destekte verir, gönüllü işi kolay, geçen sene bisikletle Çorba dağıtan bir grup vardı, gönüllü ve bireysel bir etkinlikti onlarınki, o insanlar gibi niceleri gönüllü olur.

Ahh keşke @ mune cim yapılsa bir kaç ilde evsizler için yerler var fakat kendileri gidecek uzak olan var gidemeyen var aynen zabıta gibi görevliler hem hayvanları hem insanları toplayıp sıcacık o yerlere taşımalılar

O kadar eksik ve düzeltilecek işler varki

Bunu o ilin valisi belediye başkanı yapsa hükümet şuan seçime odaklı biraz yaratıcı olmak ve hassas düşünmek gerekiyor.

Zor değil tabii, herşeye kaynak bulunuyor bir evsizlere mi bulunamayacak, üstelik sosyal sorumluluk projesi gibi algılanırsa insanlar maddi destekte verir, gönüllü işi kolay, geçen sene bisikletle Çorba dağıtan bir grup vardı, gönüllü ve bireysel bir etkinlikti onlarınki, o insanlar gibi niceleri gönüllü olur.
Ben gidip çorba pişirebilirim:-)

Ben gidip çorba pişirebilirim:-)
Bak gördün mü sen gönüllü oldun, bende gidip pişirsem, kimimiz 1'er kilo mercimek, tarhana vs alsa hiçbir ilde sokakta evsiz insan kalmaz, karınları da doyar. Bundan büyük mutluluk olur mu? Al sana paylaşan, inançları gereği aç ve üşüyen birileri varken sıcak evinde yan gelip yatmayan bir millet olmak budur. Ülkenin bereketi artar, herkesin yüreği nerhametle yoğrulur.

Nevreste Nevreste benim ne yapacagimi az cok biliyorsunuz.:KK39:

Bunu daha once yazmistim erkek kardesim tam fanatik hayvan sever gecen yil sokakta usumus bi kopek buldu eve getirdi evde olmadi sonra is yerinin bahcesine bir kulube yapti

Kopegimizin bahar ayinda uc tane yavrusu oldu.

Kardeşime oyle baglanmislar ki anlatir gozlerimiz dolar.

Azicikta insanlarimizda duyarli olmali

Hersryi devletten bekliyelim evet ama devlet yapicak diye de durmayalim.

Bak gördün mü sen gönüllü oldun, bende gidip pişirsem, kimimiz 1'er kilo mercimek, tarhana vs alsa hiçbir ilde sokakta evsiz insan kalmaz, karınları da doyar. Bundan büyük mutluluk olur mu? Al sana paylaşan, inançları gereği aç ve üşüyen birileri varken sıcak evinde yan gelip yatmayan bir millet olmak budur. Ülkenin bereketi artar, herkesin yüreği nerhametle yoğrulur.
Ablacım ben laf olsun diye söylemiyorum yürekten söylüyorum:KK51:Keşke böyle bir ortam olsa bizde elimizden geleni yapsak..
Eminim bir sürü gönüllü çıkar.Kimisi maddi yardımcı olur,kimisi birşeyler yapar..Böylelikle hiçbir çocuk aç kalmaz,hiçbir çocuk üşümez,hiçbir çocuk sefalet çekmez:KK43:

Nevreste Nevreste benim ne yapacagimi az cok biliyorsunuz.:KK39:

Bunu daha once yazmistim erkek kardesim tam fanatik hayvan sever gecen yil sokakta usumus bi kopek buldu eve getirdi evde olmadi sonra is yerinin bahcesine bir kulube yapti

Kopegimizin bahar ayinda uc tane yavrusu oldu.

Kardeşime oyle baglanmislar ki anlatir gozlerimiz dolar.

Azicikta insanlarimizda duyarli olmali

Hersryi devletten bekliyelim evet ama devlet yapicak diye de durmayalim.

Elbette, insanlarda birşeyler yapmalı ama bireysel yardım yapacak insan sayısı az maalesef, herkes evine bir evsiz, birde sokak hayvanı alsa belki sorun çözülür ama kaç kişi yapar ki ve tabii birde şöyle düşünüp Endişe edebilir insanlar, eve alacağım ama hırsız mı katil mi, Bağımlı mı? Bu tip korkular yüzünden anca sokak hayvanlarına yardım edilebilirse ediliyor:(

Valla kış gelmeden sıkıntısı çöktü üstümüze:( İnşallah çok soğuk bir kış olmaz.

Back
X