-
- Konu Sahibi eksikklavye
ay nerde olduğumu bilemiyorum beynim süblimleşmey başladı gözlerim yat diyor ama...
Ne yapayim ya,artik dertlerden dolayi diyorum ben niye kafama fazla takiyorum o yüden o cevap
iyi geceler hatunlar
takiliyorum yaa:) walla benide yavas yavas uyku tuttu ama uff uyumakistemiyorum, bi an once yaz gelsinnn istiyorummmm
iyi geceler hatunlar
ah kardeş aynı durum bende de mevcut ne olur sanki şöyle abidik gubidik kıyafetler yerine şöyle kapatıcılı kıyafetler yer alsa kreasyonlarda!Ya ben diyorum ya cok düsünüyorum ve biraz pisikoooopatim,bende kis gelsin bekliyorum
ama bi sor niye.....
cünkü komplekslerimden dolayi,yazin farkli giyinmekten kaciyorum,,,,kisin ne güzel kapat her tarafini
oooo davulun sesini duyar gibi oldummteyyy teyyyy teyyyyy
hosgeldin bacimm
ah kardeş aynı durum bende de mevcut ne olur sanki şöyle abidik gubidik kıyafetler yerine şöyle kapatıcılı kıyafetler yer alsa kreasyonlarda!
bu arada işsiz kalmışsınbulursun yenisini merak etme herkesin nasibini Allah verir...
Ya ben diyorum ya cok düsünüyorum ve biraz pisikoooopatim,bende kis gelsin bekliyorum
ama bi sor niye.....
cünkü komplekslerimden dolayi,yazin farkli giyinmekten kaciyorum,,,,kisin ne güzel kapat her tarafini
ah kardeş aynı durum bende de mevcut ne olur sanki şöyle abidik gubidik kıyafetler yerine şöyle kapatıcılı kıyafetler yer alsa kreasyonlarda!
bu arada işsiz kalmışsınbulursun yenisini merak etme herkesin nasibini Allah verir...
Allah büyük evet....
ama diyorum ya ben biraz piskoooopatim canim
Ya inanirmisin ben agustosun sonuna kadar kac gün kaldi onu bile saydim,,,hani ondan sonra zatn az kaliyor havalarin bozulmasina...
hadi gelde bana normal deeeee
ahh issizlik zorrr, bende o durumdayim yani is ariyorum, gerci daha zamanim var ama yinede zorr.
canim yazin giyilirmi kapali elbiseler, acin sacin heryeriniziii, ohh miz gibi gunes gorelimm
hmmm, ama guzelim ben sormadan cevabi vermissin, neyse yinede sormus bulunayim "niye"cvp aldimida aldim ne guzel yaaa
guzelim bu piskopatliksa, demekki ben piskopatin ileri gideniymisimben agustostan subarta kadar ve martan hazirana kadar gunleri sayiyorum
Evrenim profiline baktim evlilige hazirlaniyorsun?
hayirlisi olsun...yasin kac?
Geyik mi varBanada yer varmi :79: