Merhaba. İlaç kaygınızı çok iyi anlıyorum. Benim de korkum uykusuzluk ve dr da söyledi böyle bir yan etkisi olabileceğini.
Başka bir ilaç verse belki yapmaz diye düşünüyorum. Bir sorun isterseniz. Çünkü ileride sizinle ders çalışamayacak. Bizler ileriki konulara yetişemeyiz. İlaç şu an iyileştirmez ama en az bir sene kullandığında çocuk bu davranışlarını benimseyip bırakıyor ve kendi kendine ders çalışmayı, konsantre olabilmeyi öğrenecek. İlacın etkisi bu yönde. Öte yandan 3/4 saat uykuda dikkat eksikliğini pekişterecek asıl sorun burada belki başka bir ilaç uykusuzluk yapmaz.
Çocuğunuzun toplum içinde davranışları nasıl? Derste ayağa kalkıp geziniyor mu, arkadaşlarını rahatsız ediyor mu? Dersleri nasıl? Sonuçta ders çalışmak her insana göre değil. Kurallara uyuyorsa okulda sadece hafif bir dikkAt eksikliği vardır. Benim kızım toplumda iyi ama dikkat eksikliği üzerinde kalsın istemiyorum.
Şu an bol bol kutu oyunu alıyoruz dikkat oyunları. Birde aynı maddeden balık yağı haplarında varmış. Hangisinde en çok onu eczaneye danışıp almak istiyoruz. Eğer etki etmezse sorunlar devam ederse ilaç denemek istiyoruz.
Çok geçmiş olsun umarım herşey güzel ilerler. Belirli aktivitelerle de geçebileceğini umuyorum