Dikkat! Doğum yaptiktan sonra kemik erimesi başlayan var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisanyağmuru2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nisanyağmuru2008

Ziyaretçi
Dikkat! Doğum yaptiktan sonra kemik erimesi başlayan var mi?
Merhaba arkadaşlar.9 nisanda doğumyaptım.Hemileliğim kusmayla geçti Sezeryan olmak zorunda kaldım.Gebelik haftam 40+3 olmuştu.Sancım gelmedi.Ben devamlı kustuğumdan demir hapı,vitamin hapı,kalsiyum ilaçlarımı kullanamıyordum.Doğru düzgün birşey yiyeniyordum.Süt,yoğurt,muz kusturuyordu.Doğum yaptım.(Epidural) 1 ay sonra bel ağrısı başladı.Film çektirdim (röntgen,emar) temiz çıktı sonuçlar.Doktor fizik tedaviye git hareket önerirler dedi.Bende sevinerek gitmiştim.Fizik tedavide kan tahlili istiyor, sonuç çıkıyor, çıkan sonuca göre tekrar tahlil, o tahlil sonucuda çıktı arkasına kemik erimesi olabileceğini söyleyerek kemik filmi istedi.Çektirdim.Kemik erimesi başlamış.Neyseki yeni başlamış.Ama kemik erimesi sürecine girmişim.Şimdi kalsiyum ilaçları kullanıyorum.Yaş:24
Benim gibi sorun yaşayan oldu mu?

geçmiş olsun canım benimde epidural sezeryan ve doğumdan beri belimde özellikle bi yerde ağrı var gece yan yatamıyorum o yüzden. Ama benim eski halime göre 15 kilo fazlam olduğu için kilo belime baskı yapıyordur diye düşünmüştüm. Bende tam tersi deliler gibi süt içiyorum ama madem böyle bi durum var bende ağrımı ihmal etmiyim o zaman fisfisfis

Ya ilk kez duydum bende sezeryan ile dogum yaptim 10 ay oldu bendede belimde agri var ole cok acimior amam bole tatli tatli aci veriro arad s genelde yuz ustu yatiorum agridigi icin acababendedemi var birde kalcamin ustunde iki tane oyuk var dogumdan sonra iki parmak genislikinde fitikmi ki amam tutulmama yok ole egilince

Çok geçmiş olsun canım.bende epidural sezeryan yaptım ama herhangi bir sorunum olmadı..umarım en kısa zamanda tüm sorunların geçer:))

bende sezeryan oldum ve belımın sol tarafında agrı var cok rahatsız edıcı bır agrı.gecmek bılmıyor,oglumu kucaktan pek ındıremıyorum ondandır dıye dusundum ama bılmıyorum.ikinci sezeryandan sonra oluyor dedıler,umarım gecıcıdır.gecmıs olsun sana da..

(arzuco) canım çok teşekkür ediyorum.Alıntı yapamadım.Sistem bazen çok yavaş ve bazı sayfaları bile açamıyorum.Bence ağrını ihmal etme.Bir doktorla görüş.İllaki hemen kemik filmi çektirmene gerek yok.Kan tahlillerinden kalsiyum tahlili yapılıyor.Doktor şüpelenirse zaten kemik filmini istiyor.Sanada geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.Benim ağrılarımda gece oluyordu,gündüz hareket halinde olduğum için sorun yoktu.Düz,sağıma,soluma,ağız aşağı yatamıyordum.Kalkıp oturuyordum.Neyseki çalıştığım için kızımı anneme bıraktım.Bence beklemeye gelmez,bir doktora git derim.Sanada geçmiş olsun.

Merhaba doğumdan sonra keemiik erimem çıktı. Emzirmeyi bıraktım ilaçları kullanmak için. Ama çok ağrım var benim gibi olan varmı.30 yaşundayım

Merhaba doğumdan sonra keemiik erimem çıktı. Emzirmeyi bıraktım ilaçları kullanmak için. Ama çok ağrım var benim gibi olan varmı.30 yaşundayım
Merhaba. Nasıl oldunuz

Bende de kemik erimesi oldu.. hatta çok geç farkedildi yani 5 tane omur kemiği kırıldıktan sonra.. kötü durumdayım yani.. acaba sizler nasıl oldunuz? Düzelebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…