dikkat dikkat herkes nerdeeee

y o şevket hiç olmamış orda başka birini bulamadılarmıki pek bi itici geldi bana sizede öle gelmedimi

y o şevket hiç olmamış orda başka birini bulamadılarmıki pek bi itici geldi bana sizede öle gelmedimi

ay o adama cok sinir oluyorum ben.klava: menekse ile halildeki rolünden olsa gerek. orda kiza yapmadigini birakmamisti.
burda da hic uymamis bencede.

evet yaaa gerçekten kötü olmuş.ama yapıcak bişi yok zaten busene sonmuş bitiomuş die duydum yaprak dökümü

o zaman mutlaka izlemelisin.bak sonra bana teşekkür ediceksin.özellikle prison break ve lost.her ikiside üstün bi zeka ürünü.okadar sürükleyiciki başından kalkamıosun

o zaman mutlaka izlemelisin.bak sonra bana teşekkür ediceksin.özellikle prison break ve lost.her ikiside üstün bi zeka ürünü.okadar sürükleyiciki başından kalkamıosun

lostu biliyorum ama o da alt yazili sanirim. benim cocuklardan firsat olmuyor. dizileri bile zar zor izliyorum. ama cok istiyorum izlemeyi
prison break i duymadim ama

fırsat bulursan mutlaka izle cnm.çok güsel ikiside.neyse öpüldüzüz kıslar ben yatıorum ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…