- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Disleksi olabilir miO bende dogustan var o kadar eminimki.30 yasindayim ayni keki yapmak icin 50 defa tatif okuyorum.biri bisey anlatiyor ben baska bisey dusunuyorum.okulu aileimin itelemesiyle zorlamasiyla hocalarla gectim.nasil buyudum meslek sahibi oldum evlendim sasiriyorum.gulmeyin ama ben gerizekalilik olmasindanda supheleniyorum.namazi surekli yanlis kiliyorum odaanamiyorum.bana gore bundan buyuk utanc olamaz yani kendi adima konusuyorum.bir haftadir namazi ezberleyemedim
Sosyal medya kullanmıyorum. Bir tek kk. İnternette vakit öldürme falan yok yani. Bir tek netflix izliyorum, o da günde 2 bölüm belkiiiSosyal medyaya daha az vakit geçirme kuralı koysanız?
aynı ben de öyleyim :)O bende dogustan var o kadar eminimki.30 yasindayim ayni keki yapmak icin 50 defa tatif okuyorum.biri bisey anlatiyor ben baska bisey dusunuyorum.okulu aileimin itelemesiyle zorlamasiyla hocalarla gectim.nasil buyudum meslek sahibi oldum evlendim sasiriyorum.gulmeyin ama ben gerizekalilik olmasindanda supheleniyorum.namazi surekli yanlis kiliyorum odaanamiyorum.bana gore bundan buyuk utanc olamaz yani kendi adima konusuyorum.bir haftadir namazi ezberleyemedim
Ha yok ben böyle değilim. Ama sizin baya tedavilik bir dikkat bozukluğunuz olabilir bilemiyorum. Bir doktora gidin. Salaklık değil hastalık buO bende dogustan var o kadar eminimki.30 yasindayim ayni keki yapmak icin 50 defa tatif okuyorum.biri bisey anlatiyor ben baska bisey dusunuyorum.okulu aileimin itelemesiyle zorlamasiyla hocalarla gectim.nasil buyudum meslek sahibi oldum evlendim sasiriyorum.gulmeyin ama ben gerizekalilik olmasindanda supheleniyorum.namazi surekli yanlis kiliyorum odaanamiyorum.bana gore bundan buyuk utanc olamaz yani kendi adima konusuyorum.bir haftadir namazi ezberleyemedim
Hiç bu konuda bir dr a gittiniz mi?Dehb li olabilir misiniz?Bir araştırmanızı tavsiye ederim benim kızım ve kardeşim Dehb li o yüzden dikkatimi çekti yanlış anlamayın ne kadar zor olduğunu bilirim.O bende dogustan var o kadar eminimki.30 yasindayim ayni keki yapmak icin 50 defa tatif okuyorum.biri bisey anlatiyor ben baska bisey dusunuyorum.okulu aileimin itelemesiyle zorlamasiyla hocalarla gectim.nasil buyudum meslek sahibi oldum evlendim sasiriyorum.gulmeyin ama ben gerizekalilik olmasindanda supheleniyorum.namazi surekli yanlis kiliyorum odaanamiyorum.bana gore bundan buyuk utanc olamaz yani kendi adima konusuyorum.bir haftadir namazi ezberleyemedim
Aynı ben kuraninkeriminogrenemedim mesela. Hiç bir el geçerim yokO bende dogustan var o kadar eminimki.30 yasindayim ayni keki yapmak icin 50 defa tatif okuyorum.biri bisey anlatiyor ben baska bisey dusunuyorum.okulu aileimin itelemesiyle zorlamasiyla hocalarla gectim.nasil buyudum meslek sahibi oldum evlendim sasiriyorum.gulmeyin ama ben gerizekalilik olmasindanda supheleniyorum.namazi surekli yanlis kiliyorum odaanamiyorum.bana gore bundan buyuk utanc olamaz yani kendi adima konusuyorum.bir haftadir namazi ezberleyemedim
Bende anemi hastasıyım kansızım ayaklarıma bakıyorum sapsarı hiç kan yokKan değerleriniz nasıl? Acaba B vitaminleri eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi?
Dkkat eksikligi fizyolojik taktikle olacak bişi degil.doktora görünün derim.birde balık yagı kullanın konsantrasyon için faydalıMerhabalar,
Yaklaşık 1 aydır evden çalışıyorum malum sebepten. Bir yandan da bitirmem gereken bir tezim var. Online derslerimiz devam ediyor. Ben de yaşadığımız bu korkunç günleri fırsata çevirmeye çalışıyorum. Bir sürü online ders takip ediyorum kendi alanım ile ilgili. Yeni başladığım bir şeyler de var.
Fakat dikkatim aşırı dağınık. Bu son 1 yıldır böyleydi de şimdi iyice azıttım. Odaklanma sürem 5 dk falan. Eskiden 10 saat ders çalışsam gık demezdim.
Sürekli tezi erteliyorum. Okumaları son gün yapar oldum. Kii hiç son dakikacı bir tip değilimdir nefret ederim son dakikacılıktan.
İşlerim, verilen görevler aksamıyor bir tek. Onun dışında kendim için yapmam gereken her şeyi aksatır oldum. Motivasyonumu da kaybettim galiba. Kendime deadline'lar koydum o da işe yaramıyor.
Derse bağlanıyorum 10 dakika sonra kafam başka yere gidiyor.
Tavsiyelerinizi rica ediyorum. Özellikle akademinin içinde olanlar belki bana taktik verebilirler. Şimdiden çok çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?