hani böyle kokusu buram buram olur siz yürürsünüz ama kokunuz rüzgarla savrulurya öyle bildiğiniz bir koku varmı neler neler denedim ama nedense doğru kokuyu bir türlü
bulamıyorum siz arkadaslarıma sorayım dedim =)
ben bır parfüm hastasıyım sana istediğin gibi bır koku önerebılırım koklayınca yorum yaparsın canım.
guerlainden magic ve lınstand dıye bır koku var ona bakabılırsın.sonra bulgarı jasmın noır sıyah şişe belkı sen beğenırsın.Bırde Chanel Coco Mademoiselle:)
ben bır parfüm hastasıyım sana istediğin gibi bır koku önerebılırım koklayınca yorum yaparsın canım.
guerlainden magic ve lınstand dıye bır koku var ona bakabılırsın.sonra bulgarı jasmın noır sıyah şişe belkı sen beğenırsın.Bırde Chanel Coco Mademoiselle:)
hoşbuldukk =) bende parfüm hastasıyım edacığım ama böyle tam anlamıyla evet işte bu benim kokum diyebileceğim kokuyu bulamadım yaa böle buram buram bişey olsun istiyorum hani mesela sıktığımdaaa aaaa desinler =) ne kullanıyosun =)))) hipnotise poison sürekli kullandıklarımdan onu hani seviyor gibiyim ama oda herkeslerde var =(
hypnos diye ağır bi koku var kokunu herkese duyuruyorsun ama benim bir süre sonra midem bulanmaya başladı neden bilmiyorum.
hypnotic poison derim bende, hem kokusu güzel hemde iz bırakırsın geçerken böyle gözleri takılırr :)
hypnos diye ağır bi koku var kokunu herkese duyuruyorsun ama benim bir süre sonra midem bulanmaya başladı neden bilmiyorum.
hypnotic poison derim bende, hem kokusu güzel hemde iz bırakırsın geçerken böyle gözleri takılırr :)
sende hoşgeldin =) onu hep kullanıyorum canım yaaa ve dediğin gibi herkeste çok beğeniyor ama maşallah belediye dağıtmış gibide herkesciklerde var =) eda nın sölediklerini not aldım onlara bakacağım =)
Ben de hypnotic poison ı yazayım diye konuya geldim ki zaten hepimiz hemfikirmişiz :) hatta yoğun sıkmaya bile gerek yok sadece bir fıs bile gayet etkili, ama yaz aylarında kullanılması çok doğru değil diye düşünüyorum, karakteristik bir kış parfümü