Dikkaattt edinn kızlarr !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen de beni komiser olarak aradılar. Bende kızdım siz dolandırıcısınız dedim kapattım. Bidaha aradı açtım bizi böyle itham edemezsiniz evdemisinuz simdi falan diyor. Bende telin fişini çektim. Arıyolar bi dahakine fena planların var :KK45: internetten fena sesler açıp dinletcem :KK45:

aynısı benim de başıma geldi 2 defa :KK70:
birinde adam diyor elimde dosyalarınız var,adınız nedir,ee diyorum dosyamda adım yazmıyor mu,yazmıyor anlamıyor musun diyor bana ,arkadaş diyorum madem dosyam var nasıl adım yok :KK70: bi de azar yedim :KK70: sen türkçeden anlamıyor musun diye :KK70::KK70:
ikincisinde de evi aramıştı şahıs,arkadan siren telsiz sesleri falan :KK70: düzenek baya iyi ama karşıda ki saf değil yani kusura bakmasın kimse,bi de cp nosundan arıyor akıllılar,neymiş telefon sahibi ile görüşmek istiyormuş bilmem ne emniyetinden bilmem hangi komser :) oldu canım ya :KK70:

evet bizi de aradılar ablamın telefonunu istediler bende verdim salak gibi sonra ablamı arayıp konferans görüşmeyle benim sesimi dinletip kardeşin elimizde demişler para istemişler :KK70:
ablam uyanık çıktı bizde de :))

Yuh ya hadi diger versiyonlari biliyoruz artik da bu da yeni moda herhalde saka gibi :KK70:

Şu yazdıklarınızı okuyorum da adamlar resmen meslek edinmiş.. hiç bunun çaresi dur durağı yok mu? Bizimkiler şimdi savcılığa gitse ne olacak ki..

bizim binada bi komsunun basina gelmisti böyle bisey. ama o adam sizin gibi sansli degildi. adamlar kredi cekmesini soylemis oda yazık garibim gitmis yirmibes bin lira cekmis gondermis adamlara. polisler adami bulamadilar parada oyle yandi gitti.

Ben işteyim az önce kardeşimle konuştum..
Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Bizimkiler hemen karakola gitmişler.. şimdi de savcılığa gidiyorlar...
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
Dikkat edin kızlar.. ortalık dolandırıcı kaynıyor..
Allah korusun bilinçli olmasaydık yanmıştık.
Beni de Maaş aldığım bankadan tablet kazandınız dediler.... Herşeyi biliyorlardı sadece doğum tarihimi sorunca uyandım ... Telefonu kapattım adamlar pişkin pişkin 49 50 kere aradılar bankayı Aradım kartlarımı iptal ettim bankaya bilgi verdim numarayı aldılar böyle bir şey yok dediler... SizE de geçmiş olsun...

evet bizi de aradılar ablamın telefonunu istediler bende verdim salak gibi sonra ablamı arayıp konferans görüşmeyle benim sesimi dinletip kardeşin elimizde demişler para istemişler :KK70:
ablam uyanık çıktı bizde de :))
Aynı olayı komşu MA Yaptılar uyanmadılar ve 30 bin lira kaybettiler... Ablanıza aferin valla

Annemi aramışlar polis olarak tanıtmışlar annem bir şey demeden evin adresini ve tc numarısını söylemişler..
Üzerine açılmış hatlar ve banka borçları falan filan saymışlar kardeşim yanındaymış.. almış telefonu adamlara bir güzel yağdırmış.. bir de pişkin pişkin siz bizimle bu şekilde konuşamazsınız annenizi evinizden alırsak görürsünüz demişler!!!
Kardeşim seçim kağıtlarını çalmış olabilirler oradan bulmuş olabilirler bilgileri dedi..
kardeşinizi tebrik ediyorum, çok geçmiş olsun

Beni de aramışlardı. Ben bizim mahallenin karakolundan arıyorum, burada şöyle şöyle bir durum olmuş, kimliğinizin bilgilerini kullanmışlar. Tc numaranızı söyleyin, sizin olduğunu doğrulayalım filan diye. Dedim ne sıfatla arıyorsunuz, siz kimsiniz? Bu bilgi ne için gerekli tam olarak? Ben soru sorunca pat kapattı adam. Gerizekalı birinin bilgilerini pat pat söyleyeceğini düşünüyordu herhalde.

Benide geçen yıl kartınızı yenileyecegiz ev adresini falan istediler verdim sonra ad Soyad en son kart numaramı istediler ben veremem dedim madem yenisini gondericeksin yokmu bilgilerim orda dedim bizde var ama teyit etmeliyiz falan dedi veremem ko bakma dedim o zaman kartınız iptal edilir dedi edilsin dedim bende biraz tartistim kapadım ne kart iptali oldu ne bisey dolandiriciymis herhalde....

bu dolandırıcılık nekadar arttıysa elektrik faturaların da bile uyarı var. Hatta bana Emniyetten mesaj bile geldi yani birçok kişiye gelmiş uyarı için otomatik mesaj .

Ayrıca kapının altından su gelirse sakın ne oluyor diye kapıyı açmayın. Ya camdan bağırıp yardım isteyin yada polisi arayın.

Eve Gelen anketör lere kapıyı açmayın.

Dışarıda broşür dağıtanlardan broşür almayın. Bir uyuşturucu madde sürülüyormuş ve kişi takip ediliyormuş.

Deterjan vs gibi şeyleri test etmenizi koklamanızı isteyenlere itibar etmeyin.

alarm şirketinden aradığını söyleyip ne tip alarm kullandığınız ı yada kullanıp kullanmadığınızı soranların telefonunu hemen 155 i arayarak ihbar edin

sağol canım bunu aramışlar adın pkk ya karıştı bankada nekadar paran varsa bize getir adın temizlendikten sonra geri vericez paranı demişler yoksa 1 saate kadar yunus ekip gelip seni evinden alacaklar demişler bu zavallıda korkuyla gidip bankada nekadar parası varsa son yatan maaşına kadar çekmiş götürüp ellerine vermiş.
yunus ekip mi? Motorsiklet lemi götürceklermiş. Yaşlı kadın nasıl korktuysa bunu farkedememiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X