• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikisler kalsa nolur ki ?

Saglik ocagindaki hemsireye soracagim yarin burada bir arkadas saglik ocaginda aldirmis ..ve dikislerin oldugu yere dokununca aciyor sizce normal mi
bilmiyorum ki hiç öyle bi durumla karşılaşmadım ama neticede yeni doğum yaptınız normal de olabilir, çok stres yapmayın bi şey olmaz inşallah stres yaparsanız sütünüz falan kesilir sakin olun bir ip parçası işte hallolur nasılsa

Dedigin gibi kalin iplerse aldiracaksin mecbur.Disimde kist vardi dikislerini aldirmaya gel dedi doktor ama cocuklardan dolayi o tarihte gidemedim.Yarin yarin diye diye baktim ip sarkio bende makasla sagdan soldan dügüm attiklari uclarini kestim nazikce cektim aldim dikisleri oldu bitti.Yap demiom ama eger acimiyorsa uclarini kesip alsan bu salgin zamaninda hastaneye gitmek iyi olmaz
Cogunu kesip aldim zaten yanlislikla cekince :) azicik birsey kaldi..hastaneye gitmek istemiyorum ..

Bende randevu aldim yarin icin maskeyle gitmeyi dusunuyordum ama korkuyorum lohusayken daha cok endiseli oldum ..aciyor mu dikis alinirken .ve oraya dokununca aciyor mu sizin de
Benim çok küçük sayılacak bir bölgeydi ve acıdı. Öncesinde dokununcada acıyordu. Ama dayanılmaz bir acı değil ki siz zaten sezeryan olup en zor kısmı atlatmışsınız😊 şuan hiç bir acı hissetmiyorum ve küçük bir çizgi var o kısımda

İp mi kaldi yahu ipi veterinerler dahi kullanmiyor. En son kedim ameliyat oldu dikiş aldirmadik.

Ben 4 yil once sezeryan oldum ozelde icinde dikis var miydi bilmiyorum ama ust deri yapistirmaydi bu kadar kalin dikis duymadim cevremde de

12 gun once sezaryan ile dogum yaptim ..yarin dikis aldirmam gerekiyormus ..halan dikis aldirmak ne sacma ! iki ucunda baglanmis mavi ipler vardi ..yanlislikla gece uyurken yada camasirimi cekerken bi taraftaki ipi cekmisim diger taraftaki ip gözükmuyor cektigim uzun ipi tekrar yanlislikla cekmemek icin esim kesti cunku baya uzundu..dikis aldirmaya gitmek istemiyorum malum korona korkutuyor devlet hastanesine gitmek zorundayim ..bebegimi goturmicem evde ablalari ile kalsin ..ben de gitmek istemiyorum ..dikisler kalsa nolur ki ..lohusa depresyonuna girdim :KK43:(((
Keşke bilgim olsa umarım bilgilendirilirsiniz
Bende iki doğum yaptım sezeryan ile ama dikiş aldırmadım hiç şimdi de 7 aylik hamileyim son ayima kadar gitmeyeceğim nasıl olacak bilmiyorum çok tedirginim
Insanımız çok duyarsız gerçekten hala heryer dopdolu kimse evimde durayım demiyor
Biz hastanelik veya acil işimizde bile evden çıkmaya korkarken

Back