- 11 Kasım 2019
- 868
- 1.093
- 113
- 44
- Konu Sahibi karamelcikolata
-
Evet estetik cerrah yapmisti.3-4 tane yirtik vardi.2 sini dikti.1er dikis atti.digerlerine gerek duymadi, cok minik yariklardi.dikisler de de iz yok gibi bisey dedigim gibi.Doktorda öyle söyledi het kişinin cilt dokusu farklı oluyormuş ona göre değişken olabilirmiş. Peki oğlunuzun dikişi estetik miydi yara derin miydi? Yani kim yaptı dikişni?
Evet estetik dikiş yapmışlar. Yoksa kalırmış zaten baya ikiye bölünmüş dudağım.Benim oğlumda yanaklı ve herkes bunu ifade eder bende nazara geldi diye düşünüyorum. İnşallah Bizdede iz kalmaz. Sizin dikişi kim yapmış peki. Estetik miydi?
4 ay önce kaşım yarıldı 12 dikiş atıldı iz kalır, kaş çıkmaz vs birsürü şey söylendi ama iz kalmadı kaş çıktı. Kişiden kişiye ve dikişe göre değişiyor. Zaten yüz bölgesine estetik dikiş atılıyor. Ve artık bunun için üretilen kremler var yok denecek kadar azaltıyor izi. İşlem acı verici yalan söyleyemem ama mecburen olacak, inşallah hiç hissetmez minik. Çok geçmiş olsunİyi günler arkadaşlar. Oğlum 2 yaşında ve bu gün düştü dudak kenarını TV ünitesinin kenarına vurdu. Ağzının bitim yerinin tam yanında kocaman bir batık oluştu parmak ucu kadar. Ağzı yırtılmadı ama yan tarafta derin bir göçük var . Yaşadığımız yerdeki hastahaneye götürdük isterseniz dikeriz ama iz kalabilir dediler. bizde yüz olduğu için iz kalmasını göze alamadık birde ne şartlarda nasıl dikilecek oğlum çok küçük güvenemedik. Tek bir hastanede plastik cerrahi bulduk yarın ona diktireceğiz. Ameliyathane ortamında dikilecek. Hafif sedasyon verilerek. Bu şekilde acı duyar mı? Birde iz kalır mı? Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? Bu günde hafif ateşi var 37 civarı etkiler mi işlem sırasında hepsi kafama takılıyor. Karmaşık yazmış olabilirim kusarsa bakmayın aklımı çok toparlayamıyorum.
Sizin sadece uyuşturup mu Diktiler? Bizim hafif narkoz alacak ameliyathanede olacak işlem. Canlı canlı dikiş yaptırmadık korktuk durmaz ve acır diye. Küçük olduğu için.4 ay önce kaşım yarıldı 12 dikiş atıldı iz kalır, kaş çıkmaz vs birsürü şey söylendi ama iz kalmadı kaş çıktı. Kişiden kişiye ve dikişe göre değişiyor. Zaten yüz bölgesine estetik dikiş atılıyor. Ve artık bunun için üretilen kremler var yok denecek kadar azaltıyor izi. İşlem acı verici yalan söyleyemem ama mecburen olacak, inşallah hiç hissetmez minik. Çok geçmiş olsun
Öneri için teşekkür ederim. Evet doktor krem verir diye düşünüyorum. Ama yinede durumu gidişatına göre aklımda bulunsun bu kremelrde teşekkürler.Çok geçmiş olsun. Dermatix ve contratubex bu konuda işe yarıyor. Ancak tabii ki yine de işlemden sonra doktorunuzun fikrini alıp öyle kullanın bu tip kremleri.
Çok doğru karar vermişsiniz evet benim uyuşturarak yapıldı ama asla tam uyuşmadı. Hem kaş yumuşak olduğundan hem de bünyeyle alakalı dedi dikiş atan beyefendi. Hareketsiz durmak gerekiyor inanın çok zor acısını hissedip durmak. Narkoz en iyisi sizin içinSizin sadece uyuşturup mu Diktiler? Bizim hafif narkoz alacak ameliyathanede olacak işlem. Canlı canlı dikiş yaptırmadık korktuk durmaz ve acır diye. Küçük olduğu için.
Merhaba geçmiş olsun
Bu konularda etkili bir ürün biliyorum yara bandı, isterseniz marka özelden atayim elinizde bulunsun. Yaradan dolayi acısı vardır ateş yapabilir bence
Medicasol krem çok etkili ama aylarca kullanın
Asla güneş kremi olmadan dışarı çıkmayın yaz kış
Ve sarı kantaron açık yaraya kullanmayın + gunes görmesin
Teşekkür ederim aradığım yorumu yapmışsınız aslında. Bende tam olarak bunu merak ediyordum. Çünkü narkozsuzda düşünmüştük. Ama bu şartlarda bir de bebek olunca imkansız anladım. Zaten durmaz anne ablalar tutamıyor vs dendi. Ben acı konusunda kararsızdım acaba acırmı acımaz mı diye. şimdi ondada emin oldum. İşkence gibi olacakmış demekki. Teşkkürler tekrardan.Çok doğru karar vermişsiniz evet benim uyuşturarak yapıldı ama asla tam uyuşmadı. Hem kaş yumuşak olduğundan hem de bünyeyle alakalı dedi dikiş atan beyefendi. Hareketsiz durmak gerekiyor inanın çok zor acısını hissedip durmak. Narkoz en iyisi sizin için
Tabi atın aklımızda bulunsun. Kantoron güneş kremi mevzusunu bilmiyordum tavsiye için teşekkür ederim dikkat edeceğim kullanımda.
Tavsiye için teşekkür ederim dikkat edicem güneş kremi kullanmaya.Benim de aşırı hassas bi cildim var. Çabuk morarır, kolay iz kalır. Herhangi bir krem kullanmasanız bile güneş kremini mutlaka kullanmanızı öneririm. Güneş izlerin belirginleşmesine de neden oluyor. Şifalar dilerim
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu, doğru demişler tutamazsınız çünkü ben bu yaşta 3 iğneye rağmen duramadım sürekli ara vererek dikildi. Fikrimce en iyisi narkoz. Tekrar geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasınTeşekkür ederim aradığım yorumu yapmışsınız aslında. Bende tam olarak bunu merak ediyordum. Çünkü narkozsuzda düşünmüştük. Ama bu şartlarda bir de bebek olunca imkansız anladım. Zaten durmaz anne ablalar tutamıyor vs dendi. Ben acı konusunda kararsızdım acaba acırmı acımaz mı diye. şimdi ondada emin oldum. İşkence gibi olacakmış demekki. Teşkkürler tekrardan.
Şimdi baktım dikişsiz acısız bir işlem keşke böyle bir şey yapabilselerdi. Ama muhtemelen bizim yara biraz derin ondan sanırım direk dikiş dediler. Yinede teşekkür ederim aklımızda bulunsun.Steri strip yara bandı dikişsiz yapistirici olarak kullanılır mutlaka çocuklu ailelerde bulunmali
Tavsiye için teşekkür ederim.Dikiş izi için contractubex diye bir merhem var. Onu tavsiye ederim.
Teşekkür ederim amin inşallah.Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu, doğru demişler tutamazsınız çünkü ben bu yaşta 3 iğneye rağmen duramadım sürekli ara vererek dikildi. Fikrimce en iyisi narkoz. Tekrar geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?