- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
22 kişi bakmış ama kimse yorum yazmamış,
bari şurası yamuk olmuş vs yazsaydınız, mesella çanta baya hatalı görünüyor
Cok teşekkürler tatlım!hem çanta hemde ceket farklı bi tarz olmuş eminim çok yakışmıştır :) bende yapmak istiyorum fakat hiç bi bilgim yok sadece dergiler ve yığınla kalıplarım var ama yapan yokceket yapımı zor mu yani ben mesela yapabilir miyim ?
Cok teşekkürler tatlım!
ufak tefek hatalar var, yakında kursa gideceğim, tabi akşam kurslarını ayarlaya bilirsem,
cekedi tamamen kendim yapmadım canım, Zadece değiştirdim.
Eskiden dikiyordum, bir süredir, uzun bir süredir dikiş yapmadığım için unutum herseyi, oysa aklına gelmeyecek şeyler dikerdim, bebek yorganına kadar, elbiZe vs. Eyer normal dikişi biliyorsan, neden yaparmayasınızki:) ben Youtube'dan mesela düğme deliğini tekrar öğrendim, ve eski elbiselerimizi nasıl değerlendirmemiz gerektiğini, ferman dikimi gibi şeyler.
En zormu bilmiyorum, ama okadar değil, ben kendim için değilde, kişilik bebek cekedi dikdim, bunu dikebildiysem sanırım, kendim icinde yapa bilirim:))
bendede kalıplar, kitaplar mevcut, şimdi hepsini tek, tek öğreneceğim youtube'dan:))
Düz dikişi biliyorsan en az benim yaptıklarımı yaparsın! Ben çantayı tamamen kafadan atım, cekedim arkasındaki parçayı ise, cekedim kendisine göre ayarladım.düz dikişi falan biliyorum ama milaj kağıdına paftayı çıkartıp prova yapmasını bilmiyorum ama singerin dikiş rehberi kitabı 50 liraya almıştım geçen ay nasıl yapılaacağını anlatıyo ama ben kumaşı alıp yarı yolda kalmaktan korkuyorum açıkcası :)
Cekedime yeni bir tarz ve aynı kumaşdan, henüz bitmemiş çantası.
Bayildigina sevindim:)) Tarzlarımız bir birine yakın olmalıValla ne yalan söyleyeyim cekete bayıldım hatta bana da dikersen aynısından çok makbule geçer. Ama çantayı idrak edemedim desem! aynı renk olduğu için mi sıkıntı oldu bilemedim ama ceket harika olmuş. Kap tarzında sanırım, koyu kahve olan değil demi bütün olarak ceket o. Yani inşallah öyledir.
ıkısıde guzel ama cantayı koluna sıkıstırınca yokmus gıbı durmus...emegıne saglık
Bayildigina sevindim:)) Tarzlarımız bir birine yakın olmalıçanta ve çeker aynı kumaş canım, zaten bilinçli yaptım bunu..
kumaş, yüklü iplikler içeriyor. Buraya bir resmini cikdigim yakın çekimi göstereyim, belki gözünü okadarda yormaz, yoksa ikisi cidden olmuyormu?
Olmaz, çantada olduğu gibi, bir iki hatada, çekmesinde varIhh olmuyor ikisi birlikte, sen en iyisi ceketi bana gönder. adresi veriyorum : ....
Güle güle kullan ama çanta için cidden bi iyilik düşünmen lazım. çapraz askı için yer dik dore bi zincir filan ayarla. ya da ne bileyim bi ışıltı kat çantaya. Ceketime laf yok zaten o ayrı. ne zaman yollarsın?
Olmaz, çantada olduğu gibi, bir iki hatada, çekmesinde varrezil olurum sonra sana
sen nerde yaşiyorsunki:) çanta için fikirlerini düşünüp bir seyler yapmaya çalışadım, cok tskler:)
gözünü demek bir kere koydun cekedimi ha
profesionel bir şekilde işimi tamamlamadan, asla yolamam
ve cok teşekkür ederim tatlım!
Olmaz, çantada olduğu gibi, bir iki hatada, çekmesinde varrezil olurum sonra sana
sen nerde yaşiyorsunki:) çanta için fikirlerini düşünüp bir seyler yapmaya çalışadım, cok tskler:)
gözünü demek bir kere koydun cekedimi ha
profesionel bir şekilde işimi tamamlamadan, asla yolamam
ve cok teşekkür ederim tatlım!
Kiyamam ya çokmu sevdin:)) kız sen bu çirkin cekedimi beğendiysen o burberry'nin cekedimi görsen, kesin rüyanda sayıllarsın:)) çünkü ben, aylarca o cekedi görüyorum rüyalarımdaBen Malatyadayım ama sen neredeysen ordan bi adres bulabilirim kendime yeter ki ceketi bana yollaSende mlatyadasındır belki, yarın bile ulaşabilir elime ah ahhhh hayal kurmak ne güzel
Elimde yada kolumun altında taşımayı düşünmüştüm :) ve cok tskler ilginiz için!!
Maşallah canım! Sende çok üretgensinceketin evet burberrye benzemiş çantanada dikkatli bakınca sevdim portföy çantalara her zaman bayılmışımdır o ceketle o yaptığın çanta güzel ve çantanı elinde taşı çanta için bir fikrim var zincirli çanta kolları oluyor ya onlardan alıp dikebilirsin ama şöyle çantanın boyu 1 karışşa zincirini 1 buçuk karış yap yani süs gibi olsun çantadan tutunca o zinciri elinin üstünden bileğine gelsin umarım anlata bilmişimdirve ya şimdi oldukça moda olan zımbalardan dikebilirsin ben aldımda dikilecek bişey yok. yada aynı kumaştan yada bi kaç ton açık bi renk kumaştan ortasına papyon gibi kurdelada dikabilirsin hazır almanı tavsiye etmiyorum elde yapınca daha orjinal duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?