Siyahta pedallı değil direk masa üstü : ) Elle çevirilen. Benden yaşı büyük ahşabını elden geçirmeliyim. Eskilerin değerini bilemedik
Işte buna hastayım karşısına geçip saatlerce izleyebilirim çok güzel çok hele o ahşap saplı kabı yaşım küçük ama komşumuzun vardi ordan hayranligim gidip istesem mı acaba diye düşündüm şimdi vallahiSiyahta pedallı değil direk masa üstü : ) Elle çevirilen. Benden yaşı büyük ahşabını elden geçirmeliyim. Eskilerin değerini bilemedik
Aynen aynı midel bizdede var :) babam anneme evlendiileri zaman süpriz hediye almışBu arada bizde 1971 model Singer bulunmakta...
Bu slogani cok iyi biliyorum :))Merhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...
"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
Çocukluğumdan beri dikiş dikmeyi çok severim ama hiç bir zaman bir dikiş makinesi alamadım maalesef keşke bir makinem olsaydı şimdi evdeyim bebeğime bakabilmek için işi bıraktım bi dikiş makinem olsaydı belki evimde terzicilik bile yapabilirdimMerhaba,
Aklımıza geldi üyelerimize soralım dedik. Dikiş makinesi kullanan var mı ? Kullanıyor ise markasını öğrenebilir miyiz ? Sonuçlara göre bakarsınız güzel bir sürpriz olur...
"Her genç kızın rüyası..." Sloganını da unutmamak gerek...
Benim babaminda ilk meslegi terzilikmis :))Babamın ilk mesleği terzilikmiş, annemlerde de sizinkine benzer var.
Lazıö değilse bana hediye edebilir misin mune abla :)))açık açık yazayım walla çok istedim bir dikiş makinem olmasını ama olmadıKullanıyordum diyeyim epeydir dikiş dikmiyorum ama 24 yıllık Singer dikiş makinem var, çok kahrımı çekti emektarım.
Ayy bu çok güzelmiş.. çalışıyor mu yoksa dekoratif olarak mı kullanıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?